Доналд Тръмп изглеждаше неуместен и незаинтересован от свързването с млади

...
Доналд Тръмп изглеждаше неуместен и незаинтересован от свързването с млади
Коментари Харесай

Легендарните търговски умения на Доналд Тръмп са провал, тъй като той пуска маратонки за 400 долара, казва експерт

Доналд Тръмп изглеждаше неудобен и безразличен от свързването с млади гласоподаватели, когато направи странна обществена изява, с цел да продава маратонки с марката Тръмп, споделя специалист.

Аналитикът на езика на тялото Джуди Джеймс сподели пред Mirror, че някогашният президент не наподобява да се вписва и не демонстрира „ никакво предпочитание “ да се ангажира с по-младите гласоподаватели на събитието Sneaker Con, известно като „ Най-великото шоу на маратонки “ на Земята “.

Тръмп, водещият републикански претендент за президент, дойде на конгреса с първите златни маратонки с марката Тръмп единствено часове откакто загуби правосъдно дело на стойност 355 милиона $. Блестящите златисти високи горнища, които имат подробност от американското знаме на гърба, се продават като „ Никога не се предавайте високи горнища “ за солидните $399.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Доналд Тръмп ЗАГУБИ процеса за гражданска машинация - наказан да заплати £281 милиона и му е неразрешено да ръководи бизнес в Ню Йорк. Джуди не беше сюрпризирана от...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР