Доналд Тръмп и Ким Чен Ун звънили на Бойко Борисов

...
Доналд Тръмп и Ким Чен Ун звънили на Бойко Борисов
Коментари Харесай

Тръмп и Ким Чен Ун се обадили на Бойко. Какво си казаха?

Доналд Тръмп и Ким Чен Ун звънили на Бойко Борисов измежду нощ от Сингапур. Докладавали какво са се разбрали и питали нашия по какъв начин е. Информацията е достоверна, добита от източници бетон.
Вече не звънят на Антониу Гутериш в Организация на обединените нации, нито на Жан-Клод Юнкер в Брюксел. Бойко е новият Заратустра, по тази причина търсят него, разяснява пред Фрог нюз дипломатически източник, непосредствен до Майк Помпео, само че поискал анонимност. Знаете по какъв начин е.

Докато ние сме спали, българският министър председател не е затварял очи. Бдял е като млад боец на пост при знамето. Очаквал аленият телефон да звънне. Разхождал се по боксерки в кухнята, необут, почесвал се по гърдите и цитирал тихичко Киркегор. Човек от защитата твърди, че чул: Предпочитам щерка ми да стане продажница, в сравнение с синът ми да бъде публицист.

Прокуратурата не разполага със СРС дали тъкмо това е изрекъл на глас Великият Кормчия на Балканите. Но е доста допустимо, ще показа в стеснен кръг по-късно гласът на Цацаров – Руми, - имайки поради неговия интелектуален Еверест.

Предполага се, че отврата от публицистиката идва от Мадам В. и нейни сходства в медиите на глобусоподобния.

Телефонът звъннал меко. Той го вдигнал бързо.

- Хелоу, брат! Биг брат!...

- Няма потребност, Дончо, добре съм, давай всъщност - отвърнал на мига Бойко с едвам осезаем корнуолски акцент.

- С май френд Ким доста се харесахме, брат. И се разбрахме суперски. Липсваш ни. Чуй го и него, че дърпа телефона, немирникът…

Три секунди ромолене, след това глас:

- 시원한 발사. 안녕, 우리 끝났어… (Здравей пич, свършихме добра работа, - превод в слушалката)

- Евалла, братчето ми! Нали ти споделих, че Дончо Тръмпчето е малко жалко копеле, само че е положително момче. – нашият министър председател е разчувствуван. – в този момент отивам при Таийпчо, след това ще ви се обадя, че има едни работи за Западните Балкани, които трява да уредим. Да, да за фармакология и автомагистрали става дума – там ми е силата, знаеш. Междувременно оправих и кравата Пенка. Кажи на Тръмпи, че той доста се кахъреше, благият. Абе, по какъв начин са мацките в Сингапур?

- 사방에 그들이 당신이 러시아에있는 세계를 할 것인지 알기를 원한다고 묻습니다. (Готини пички! Навсякъде питат дали ще участваш на международното по футбол в Русия.)

- Абе Влади настоятелно ме кани, индивида, но имам работа. Всичко мене чака, брат, заседнал съм в грижи… А и имах тежък сезон с " Бистришките тигри ".

Шумолене в слушалката.

- Fuck you, пич, ще се чуем по-късно отново. Тогава ще ти кажа и за „ Магнитски “… Няма да се плашиш, теб те махнахме, щото нали обеща… Да не споделям какво, че твоите са доста бързи – първо арестуват, след това питат. Айде гуд лай, че ни чакат публицистите, а тия не са като твоите…

Пура дими. Тяло, седнало, боксерки, крайници, стъпили крепко на пода. (Къде си Роден?!) Скоч, кристална чаша в здрава дръжка. Глава, мозъчна активност – ти да видиш... Родината в прегръдката на нощта. Народецът спи, стабилността го е прегърнала като начинаеща продажница сутеньор. Великият Кормчия нахвърля в бележника: 20 милиона от Вальо, 10 милиона от Кирчо, 12 милиона от Гошо, 30 млн от Шишо… Дълък лист. Сборът пораства. Сметката – месечната - излиза. Докога?

Спи, народе мой, спи умерено и непробудно.

Великият Кормчия, кралят Слънце става от стола и се насочва постепенно, с генералска стъпка към дъното на коридора. Ще пусне една вода, ще пръдне здравословно и след това ще се заеме още веднъж със съдбините на света. Първо ще звънне на Влади в Москва, да му каже за моабета с Тръмпи и Кими. После ще удари една шайба на Ангела… И на Жан-Клод…

Зазорява се. Родината се разсънва. Бах мааму, кой е вярвал, че от такъв…, ще излезе такъв…?! Сто път бах мааму! Милион пъти бах мааму…

Методи Кирилов

П.П. Горният текст е в жанра подигравка. Не е подправена вест. Няма да има публично опровергаване, ще видите. Защото доста им се желае да е правилно. Вярват, че може да е правилно. А Той напряко си го има вяра.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР