Доналд Тръмп и Илон Мъск поздравиха Виктор Орбан за интервюто

...
Доналд Тръмп и Илон Мъск поздравиха Виктор Орбан за интервюто
Коментари Харесай

Георги Марков: Голяма опасност е надвиснала над България: Да се молим да не гръмне Балкански поток“!

Доналд Тръмп и Илон Мъск поздравиха Виктор Орбан за изявлението при Тъкър Карлсън, което досега е гледано от над 104 млн. фенове.

Уважаеми читатели, 

През 2016 година единствено една медия в Европа непрекъснато, безкористно и с доста тираж, поддържаше кандидатурата на Доналд Тръмп за президент на Америка, тъй като той е антиглобалист, съперник на войните, цветните революции, износа на народна власт, всякакви Майдани, джендъризъм и противозаконна имиграция. И това беше българската Агенция ПИК. Имаше и единствено един европейски министър председател, който обществено и на всеослушание го поддържа - Виктор Орбан.

Вчера отново Орбан е единственият политик в Европа, който ясно осъди опита за политическа кавга с президента Доналд Тръмп от прокурорите на Сорос и Байдън. Заяви, че опитът за кавга с политическия конкурент посредством правосъдната система, му припомнят комунизма. Комунизмът, против който на 30 март 1988 година сътвори партията ФИДЕС, а на 16 юни с.г., единствен в Източна Европа на Площада на героите прикани руските войски да изоставен страната. А те там бяха 300 000...

Интервюто му при телевизионната звезда Тъкър Карлсън в Туитър (сега Х), получи удивително публика от над 104 милиона фенове по света. Няма неточност в цифрата - над 104 милиона!

Часове по-късно, великият президент Доналд Тръмп, пусна пост в своята мрежа:  “БЛАГОДАРЯ ТИ ВИКТОР ОРБАН! “.

След предаването, впечатлен от фамилната политика на унгарския министър председател, пост пусна и най-богатият човек в света Илон Мъск:  “МНОГО ИНТЕРЕСНО! УНГАРИЯ ПОЛАГА СЕРИОЗНИ УСИЛИЯ ЗА НАСЪРЧАВАНЕ НА РАЖДАЕМОСТТА “.

Прочее, в изявлението си Орбан казва, както нормално и много истини: “Лъжа е, че Украйна ще завоюва войната, просто към този момент не доближава жива мощ “. Нещо, прието обществено и от именити западни военни експерти и то в демократичните медии. Между тях е и шефът на Военния съвет на Европейски Съюз военачалник Робърт Бригер, както и безспорният факт, че ключът за мир е в Съединени американски щати. Този ключ, съгласно Орбан, е Доналд Тръмп. И е прав.

Феноменът Орбан направи и едно предизвестие: Унгария и Сърбия ще смятат взривяването на “Балкански поток “, сходно на “Северен поток “, за обявяване война на двете страни с всички последствия от това.  Между другото, Ердоган направи първата си интернационално аудиенция точно в Унгария преди седмица при откриването на Световното по лека Атлетика. Защото само Орбан публично го поддържа преди изборите от Евро водачите. Неслучайно Султана съобщи, че ще се върне в унгарската столица на 18 декември за сключване на Стратегически контракт за взаимопомощ с маджарите. Така, че Орбан и Вучич ще имат 100% поддръжка по тематиката.

На нас ни остава да се молим да не гръмнат тръбите в България, че соросоидното ни държавно управление по този начин разгради страната, че с изключение на мигранти, ще надойдат и диверсанти. 

Опазването на границата, като част от националната ни сигурност, е работа и на армията. Но ние нямаме министър на защитата. Вместо да е на границата, той е духнал надалеч зад границата. Вживял се е на украински боен министър, само че както демонстрират данните от фронта, напрягането му не дава резултати.

Но порциите с мигранти ще се усилват, изключително в случай че Ердоган види мотив да ни се ядоса.  И страните, които ни стопират за Шенген, могат да станат още две - Германия, където баварският канцлер е пред избори и е гневен от мигрантските потоци, а и Унгария, която без пари пази действително с оградите си Европа.

При това, след превратите в Габон и Нигер, към границата ни ще заприиждат нови мигрантски кервани от Африка.

Нашенски сякаш реакционер беше предложил в една демократична медия да не гледаме Орбан в устата, а в ръцете, т. е. какво прави. Какви ги прави гледа целия свят 10 дни на Световното по лека атлетика. Дори на лорд Себастиан Коу му падна шапката като видя стадиона. А той доста е виждал...

Орбан такива ги прави, че в Унгария при него пристигнаха “Мерцедес “, “Ауди “, БМВ, “Сузуки “, “Еърбъс “, “Сименс “, “Бош “, “Самсунг “, а неотдавна и германците от “Рейнметал “ да вършат бойни машини за пехотата.

В устата може и да не го гледаме, но би трябвало да го слушаме, че направи страната си сигурна за живеене без обществени убийства, като у нас и миграция на ножа, като в Западна Европа. Тук мигранти след мач не палят столици и не горят националния байрак.

Трябва да го слушаме, че Републиканците в Съединени американски щати го поканиха чак в Далас и да им открие форума СРАС. Покани го и Джорджия Мелони на конгрес на “Италианско приятелство “ и Льо Пен да взе участие в най-успешната й акция. Да не приказваме за папа Франциск, с който имаше три срещи за една година.

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР