Доналд Тръмп е готов да даде ДНК проба заради обвинение

...
Доналд Тръмп е готов да даде ДНК проба заради обвинение
Коментари Харесай

Тръмп готов да даде ДНК по дело, в което е обвинен за изнасилване

Доналд Тръмп е подготвен да даде ДНК проба поради обвиняване в обезчестяване и да бъде съпоставена с петната по рокля на жена по отношение на идно дело, заяви неговият юрист.

Тя твърди, че някогашният президент на Съединени американски щати я е изнасилил преди четвърт век в пробната на повсеместен магазин.

Юристът е изпратил писмо до федерален арбитър в Манхатън, в което показва, че Тръмп ще даде проба, само че откакто юристите на обвинителката му предадат изчезнали страници от ДНК отчет за роклята.

Според правосъдни документи, импортирани в съда в четвъртък, Тръмп и Джийн Керъл са вписани като първи вероятни очевидци от своите юристи по делото, което би трябвало да стартира на 24 април.

Керъл съди Тръмп за клюка и обезчестяване и споделя, че в края на 1995 година или началото на 1996 година Тръмп трансформирал инцидентна другарска среща в първокласен повсеместен магазин в Манхатън в обезчестяване, съпроводено с огромно принуждение, оповестява Българска телеграфна агенция.

Керъл не е говорила обществено за това до излизането на книгата й „ За какво са ни нужни мъжете? “ през 2019 година

Тръмп твърди, че такава среща в никакъв случай не е имало, в това число по време на показанията си през октомври, а юристът му акцентира същото при последното внасяне на документи по делото.

Адвокатът на Тръмп твърди, че Керъл и юридическите й бранители се пробват да завоюват публични дивиденти като настояват, че ДНК на Тръмп е върху роклята, с която Керъл е била вечерта, когато е била изнасилена.

„ ДНК на Тръмп или е върху роклята, или не е “, сподели юрист Джоузеф Такопина. Той показва, че юристите на Керъл не са показали над 10 страници от отчета за ДНК върху дрехата, тъй като „ тя знае, че неговото ДНК не е върху роклята, тъй като хипотетичното полово принуждение в никакъв случай не се е случвало “.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР