Доналд Тръмп е добре дошъл в Киев, но само при

...
Доналд Тръмп е добре дошъл в Киев, но само при
Коментари Харесай

Зеленски покани Тръмп в Киев заради думите му, че може да спре войната за 24 часа

Доналд Тръмп е добре пристигнал в Киев, само че единствено при едно изискване съгласно Володимир Зеленски. Президентът на Украйна съобщи, че е подготвен да се срещне с американския милиардер, в случай че успее да спре войната с Русия в границите на 24 часа, както твърди.

Зеленски добави, че има вяра на сътрудниците си в Съединени американски щати и че страната не би оживяла без поддръжката на Вашингтон. 

 
Когато Тръмп споделя: " Ще спра войната за 24 часа ", ми наподобява - по какъв начин да кажа - доста рисково. Нека да обясня. Той взема решения самичък, без двете страни, без нас, даже не приказвам за Русия.
Володимир Зеленски, президент на Украйна

Миналата година Тръмп разяснява, че в случай че бъде избран отново за американски президент, неотложно ще изиска Зеленски и Путин да уредят спора сред страните им. Той твърди, че има положителни връзки и с двамата водачи. 

А в това време, предизборната му акция продължава. Тим Скот, който по-рано отдръпна кандидатурата си за Белия дом, даде поддръжката си за Тръмп. Но един от главните съперници на американския милиардер в Републиканската партия - Ники Хейли, към момента е в конкуренцията.

 
Това е жена, която не може да свърши тази работа. Познавам я добре, не е задоволително твърда, не е задоволително интелигентна и не е задоволително уважавана. Тя не може да прави тази работа. Няма да може да се оправи със Си Дзинпин, с Путин и Ким Чен Ун и всички останали хора.
Доналд Тръмп, претендент за президент на Съединени американски щати

Конгресът във Вашингтон към момента не е подкрепил 60-те милиарда $ за Киев, препоръчани от Джо Байдън. Последният утвърден пакет военна помощ беше изпратен през декември. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР