Дон Шиши, Дон Боци и Дон Цаци се събраха на

...
Дон Шиши, Дон Боци и Дон Цаци се събраха на
Коментари Харесай

Тухлата в регистъра - из Приключенията на Тримата Шишковци

Дон Шиши, Дон Боци и Дон Цаци се събраха на конферентна връзка да обсъдят рецесията с изгърмелия Търговски указател. За да ги побират екраните, участниците в конферентната връзка си бяха одялкали по някой терабайт от могъщите си тела.
- Имам там една калинка в Търговския указател, стартира Дон Шиши, - споделих ѝ да ми заличи една договорка със остарелия " Опел Омега ", че да го продам за трети път, но тя нали е мегакалинка, изгърмяла целия указател.
Дон Боци се прекръсти наопаки и се огледа за дърво, само че като не видя дървен материал, чукна по темето си и по инерция би един чумбер.
- Изфирясали са амнайсе терабайта информация, хвана се Боци за главата, която малко изпращя от чумбера. - А последните години там са потънали пари за две къщи в Барселона, аз не мога да броя до толкоз! Уж да си покачват потенциала и сигурността, за толко пари натикани си мислех, че ше имат да си крадат, но и работа за пет лв. най-малко да свършат. Отвратително е това и ше кажа на народа, че не я одобрявам тая калинка, ще я разкарам и ще напсувам по тв приемника гадовете и националните душмани.
Дон Шиши раздвижи деликатния си корпус.
- Недей бърза толкоз! Чакай да намеря първо калинка по заменяне, но същата като тая. Търся в този момент из Фейса калинка, дето гушка козички и пуска фалшив вести, но по-фалшиви и от моите, и да е оплетена в 100 схеми. Дон Цаци би трябвало да я държи с коНпир на шията. Няколко дни ше забавляваш с нещо друго народа. Пусни пандизчийско порно с Иванчева, тоя скандал ще покрие другия…
- Това дори и за нас е жестоко, възрази Дон Цаци. - Не можем да пускаме порно, ще ни санкции Съвет за електронни медии, а в Страсбург без друго по тоя проблем ще ни… ще ни любят! - изрази се внимателно той.
- Мълчи, доста дигаш равнището, скара му се Дон Боци. - Ще караме, както постоянно, очерта тактиката той. - Ще се вършим на глупави, ще вършим и другите на простаци, Цецка като Майка на нацията ще роди и тя някоя тъпота, Волен и Валери ще създадат един женски пердах, някой ще се изсере в рилските езера, Цецо ще открие ремонтиран кенеф и ще каже, че ето там в действителност се сере цивилен отговорно, Дон Цаци ще си отвори офис в ЦУМ…
- Охххх, изпъшка Дон Цаци. - Няма ли да ставам парламентарен арбитър към този момент, писна ми тая работа!... Абе, Дон Шиши, сети се внезапно той. - На тебе къде ти е офисът, къде се намираш сега, що си изключил джипиеса?
- И аз не знам на кой свят съм, отклони питането Дон Шиши, - но доста се заприказвахме, а в този момент отивам да родя един терабайт лайно. Волен Сидеров вика, че можел от лайно да направи тухла. Може да му пратя малко материал, че имам социална поръчка да поправям прокуратурата с фасадна тухла!...
Връзката прекъсна и всеки от Тримата Шишковци се отдръпна в двореца на своята мисъл.
Тези мисловни дворци изумително приличаха на ремонтиран кенеф с фасадни тухли от копролитен материал.
Автор: Evil Dick
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР