Дон Антонино Мататели рядко има медийни изяви, но той се

...
Дон Антонино Мататели рядко има медийни изяви, но той се
Коментари Харесай

Той Се Бори Със Злото Цял Живот, Но Си Мълча! Днес Най-Могъщият Екзорсист Наруши Мълчанието И Ни Уби С Черно Пророчество! Всички Ще

Дон Антонино Мататели рядко има медийни изяви, само че той се счита за един от най-успешните екзорсисти на Ватикана. Многократно се е сблъсквал със злото и е заставал лице в лице с демонични сили, които не могат да бъдат елементарно асимилирани от съзнанието на елементарния човек.

Думите на Отец Мататели са смразяващи. Възрастният екзорсист твърди, че нашият свят ще се промени вечно. Той няма да спре да съществува, само че единствено след няколко години образът му ще е напълно друг, предава DTV.

Свещеникът е безапелационен, че големите рискове над света ни са две.

Той съпоставя Ким Чен Ун със сатаната! Човек, който основава фетиш към себе си и се пробва да замести Господ в душите на хората е обладан от дявола, твърди екзорсистът.

Той е безапелационен, че на този човек не би трябвало да се позволява да разполага с безспорната власт да унищожава цели страни. Възрастният божи чиновник ясно декларира, че в случай че Ким има нуклеарно оръжие, той рано или късно ще го употребява, а резултатите ще са пагубни за всеки от нас.

Според Мататели втората голяма опасност, против която към този момент сме безсилни е смяната в климата. Невижданите урагани, бедствия и трусове са единствено началото – гнойна рана в нашата планета, и те ще се усилват. Екзорсистът има вяра, че въздействието на злото върху хората ги е предиздвикало да позволен замърсяването на природата, а през днешния ден ще сърбаме каквото сме си надробили. Отецът вижда още по-ужасяващи катаклизми през идната година, сигурен е, че ни чака доста страдалчество и гибел.

Според отец Мататели към този момент сме безсилни пред природата, само че към момента можем да спрем нуклеарната стратегия на Ким. Възрастният Божи чиновник е безапелационен, че не би трябвало да се разрешава на този човек да разполага с нуклеарно оръжие!/BRADVA.BG
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР