Домовете, които обитаваме, също имат своя енергия и характер. Тези

...
Домовете, които обитаваме, също имат своя енергия и характер. Тези
Коментари Харесай

Нумерология на дома: какво разкрива номерът на жилището за живота ни

Домовете, които обитаваме, също имат своя сила и темперамент. Тези метафизични категории се издават до някаква степен от номера на улицата, къщата или блока, където живеем, пише .

За да разкодираме нумерологичния код на нашия дом, би трябвало да редуцираме числата от входната му табела до едноцифрено. Така да вземем за пример, в случай че обитаваме блок с №32 (или адреса ни е на улица с този номер), се събират числата и се редуцират до едноцифрено (3+2=5). Така нашият дом е под знака на петицата. При по-големи номера, редуцирането в сбора продължава още веднъж до приемане на резултат от 1 до 9.

Топнумерологът Ели Маринова разяснява, че характерностите, които дава по-долу, са прекомерно общи, само че въпреки всичко те могат да бъдат потребни на жителите на съответните жилища да реализират търсената естетика.

Шифърът на дома може да е от изгода и на хората, искащи да закупят някакъв парцел, като им помогне да се ориентират както във връзка с неговата карма, енергетика, уют, съседи, скрити проблеми, по този начин и за най-удачното му обзавеждане, екстериор, ремонт.

Изчислете коя е цифрата на вашия дом и какво споделя тя за вас и за вибрациите на вашето жилище:
 Какво разкрива номерът на жилището ни за живота ни  Какво разкрива номерът на жилището ни за живота ни  Какво разкрива номерът на жилището ни за живота ни  Какво разкрива номерът на жилището ни за живота ни
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР