Доматите вероятно са сред най-разпространените, обичани и популярни зеленчуци в

...
Доматите вероятно са сред най-разпространените, обичани и популярни зеленчуци в
Коментари Харесай

Експресната диета с домати, която топи килограмите за дни

Доматите евентуално са измежду най-разпространените, обичани и известни зеленчуци в света. Според мнозина доматите в действителност са плод, само че поради страхотните им вкусови качества спорът плод или зеленчук остава на назад във времето.

Доматите са доста богат източник на антиоксиданти. Те имат и антисептично деяние. Пресният доматен сок оказва помощ срещу възпаления или тромби в кръвта. Витамин С и бета-каротинът в доматите са отлични антиоксиданти и оказват помощ за неутрализирането на свободните радикали, които покачват риска от развиването на рак и възпаления.

Ако желаете да опитате една ефикасна и лесна диета с тя, на първо място обаче е хубаво да се консултирате с доктор или диетолог и да не предприемате дейности без да пита! 

Този хранителен режим ще ви помогне да стопите непотребни 3-4 кг и ще зареди тялото ви със здраве и сила. Освен за физиката, доматите и диета с домати ще се погрижи и за душeвността ви. Този зарзават е считан за лековит при положения на меланхолия, а неотдавна учените откриха, че той даже имат и антиракови свойства.

Опитайте за 5 дни диета с домати и ще свалите тези излишни 3-4 кг, с които доста от нас се борят, а организмът ви ще се почувства по-здрав и мощен. Доматите съдържат четирите съществени типа каротеноиди – алфа-каротен, бета-каротен, лутеин и ликопен – а по този начин също и два мощни антиоксиданта – витамин Е и витамин C.

Ползата от доматите не понижава и след термична обработка, тъй че може и да си приготвите доматен сос със зехтин за още по-здравословно намаляване. Добре е доматите да не бъдат белени, защото в люспите им се съдържат най-вече потребни субстанции.

Виж какъв е точният режим на доматената диета в галерията ни:
 Експресната диета с домати, която топи килограмите за дни  Експресната диета с домати, която топи килограмите за дни  Експресната диета с домати, която топи килограмите за дни  Експресната диета с домати, която топи килограмите за дни
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР