Домът с ширина от 1 м е построен през 1925

...
Домът с ширина от 1 м е построен през 1925
Коментари Харесай

Тази жена построи къща широка само 1 метър, за да отмъсти на мъжа си, а ако видите как изглежда отвътре ще се изумите

Домът с широчина от 1 м е издигнат през 1925 година в центъра на Сиатъл, Вашингтон.

Това се е случило още преди тези здания да са станали известни в Америка.Никой не може правдиво да опише историята на този стеснен градеж. Някои настояват, че притежателят на земята е бил забранил на този сектор да бъде издигната къща, тъй че наемателят за възмездие решил да построи тук извънредно жилище.



Други приказват за необикновена двойка, която внезапно взема решение да скъса връзките си. Коварният мъж не желал да споделя своите движимости с жена си и решил да работи хитро: той особено отделил на брачната половинка си дребен сектор от двора, само че дамата отказала тези безполезни активи.



Жена му, с цел да му върне, постъпила по следния метод: тя построила най-тясната къща по цялата повърхност. Ширината на тази конструкция е 4, 8 м от едната страна, а от другата – 1,3 м.



Въпреки това, има задоволително място вътре и е комфортно да прекарвате времето си, защото цялата повърхност на къщата е 80 квадратни метра. Приблизителната цена на този неповторим дом е 519 900 $. Клей Уолис е сегашният притежател на необикновената сграда. Тя купила тази къща, без даже да знае за нейната забавна история.

 

За дамата

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР