Домът на аржентинския защитник на Бенфика Николас Отаменди е бил

...
Домът на аржентинския защитник на Бенфика Николас Отаменди е бил
Коментари Харесай

Аржентински национал и семейството му преживяха ужасяващо нападение в дома им

Домът на аржентинския бранител на Бенфика Николас Отаменди е бил ограбен, до момента в който фамилията му е било там, оповестиха от португалския клуб.

Според испанския вестник "Мундо Депортиво ", аржентинецът се е прибрал вкъщи си след мача от шампионата на Португалия с Фамаликан в неделя (4:1), когато в гаража го посрещнали крадци. Те го нападнали и почнали да го душат с колан, настоявайки да бъдат съпроводени до къщата, където в този миг се намирали брачната половинка и двете деца на Отаменди.

Съобщава се, че фамилията и самият футболист не са получили обилни пострадвания, само са уплашени. Обирджиите са взели пари в брой, няколко часовника и сбирката на аржентинеца.

"Бенфика удостоверява, че Отаменди е станал жертва на грабеж в дома си рано сутринта. Той и фамилията му са добре, само че са шокирани от случилото се ", се споделя в известие на клуба.

33-годишният Отаменди играе за Бенфика от септември 2020 година. Преди това е носил екипите на британския Манчестър Сити, испанския Валенсия, португалския Порто и бразилския Атлетико Минейро. Той е повторен първенец на Англия, троент първенец на Португалия, притежател на Лига Европа и ФА Къп.

С националния тим на Аржентина Отаменди завоюва Копа Америка през тази година.

Ex-Man City star Otamendi has 'belt tied around neck' in violent home robbery
— Sun Sport (@SunSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР