Домакинската работа е по сърце на малцина. Изненадващо висок процент

...
Домакинската работа е по сърце на малцина. Изненадващо висок процент
Коментари Харесай

Някои хора са готови да се откажат от секса, пред това да домакинстват

Домакинската работа е по сърце на малко на брой. Изненадващо висок % хора обаче я ненавиждат дотам , че са подготвени да се откажат от съвсем всичко, стига да не им се постанова повече да я правят , написа в. " Дейли остарял ", базирайки се на резултатите от изследване, направено в Съединени американски щати.

 
Допитването по поръчка на компания " Йелп " е обхванало 2000 американци, които е трябвало да отговорят на въпроса по какъв начин им се отразява домакинската работа.
 

Шокиращо една трета от интервюираните са споделили, че са подготвени да се откажат от алкохола , в случай че това значи повече в никакъв случай да не домакинстват. Една пета от участниците в допитването са декларирали, че са склонни вечно да се откажат от плътските удоволствия в подмяна на това да не се занимават с къщна работа.

 
Проучването разкрива също, че 61 % от хората не са удовлетворени от метода, по който домакинстват сътрудниците им и постоянно правят още веднъж дилемите.
 
Двойките постоянно показват противоречие и по въпроси като най-хубавото време за домакинстване , употребяваните способи и наемането на експерти.-->

 миене на съдове iStock/Getty Images
" Хората отделят приблизително 690 часа годишно на домакинска работа . Оценявайки какъв брой коства изразходваното за задачата време, се оказва, че е надалеч по-изгодно да се наеме експерт. Така няма да се постанова човек да се отхвърля от секса ", означават от компанията, поръчала допитването.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР