Домакините разчитат на един прост трик, с чиято помощ този

...
Домакините разчитат на един прост трик, с чиято помощ този
Коментари Харесай

Съставка, която ще ви избави от конденза по прозорците

Домакините разчитат на един елементарен трик, с чиято помощ този проблем може да се позволи без старания

Проблемът с появяването на конденз по прозорците е изключително настоящ през този сезон. Той се дължи най-много на висока мокрота в помещението.

Сред аргументите за появяването му са некачествена дограма и неприятна вентилация. Възможно е да се появи конденз по прозорците, в случай че сушите облекла в стаята или имате цветя в нея.

Но в тази ситуация опитните домакини разчитат на един елементарен трик, с чиято помощ този проблем може да се позволи без старания, споделя.

Всеки от нас има тази съставна част в дома си. Тя е идеалното средство за справяне с конденза. Необходимо е да употребявате малко количество от нея.

Солта, сложена върху перваза на прозореца, е най-хубавият метод да се отървете от конденза по прозорците.

Просто сложете дребна паница с каменна сол покрай прозореца.

Солта съвършено всмуква влагата, също така е нетоксична и изцяло безвредна - никой от членовете на вашето семейство няма да получи алергии или раздразнение от потреблението на този артикул.

След известно време солта може да се втвърди - това се случва заради абсорбирането на влага - задоволително е просто да я поставите в микровълновата за няколко минути, с цел да изсъхне. След това може да я употребявате още веднъж.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР