Дом НХК - културен дом на Нефтохимикапл. Тройката N10 коментара

...
Дом НХК - културен дом на Нефтохимикапл. Тройката N10 коментара
Коментари Харесай

Бургаски изпълнители и танцови формации подкрепят Иван Михайлов в битката му с коварна болест

Дом НХК - културен дом на Нефтохимикапл. " Тройката " N1

0 коментара за Дом НХК - културен дом на Нефтохимика Събития в обекта:Трудни за обичане19:00/23.11.2018Виж всички 9 събития в Дом НХК - културен дом на НефтохимикаБургаски реализатори и танцови обединения ще се включат в благотворителния концерт в поддръжка на бургазлията Иван Михайлов, който страда от остра миеломоноцитна левкемия.

Концертът ще се състои на 1 декември от 18.00 часа в Дом на Нефтохимика Бургас.

В него ще вземат  участие  Вокална групировка на детски хор " Милка Стоева ", ФТА " Никола Гинов ", Танцова школа " Дюн ", The Next Crew, Емил Маджаров и Елица Георгиева, Давид Сукнаров, MEIA, Даниела Стоянова, ПФА " Странджа ", Народен хор " Трепетлика " и Бургаски духов оркестър.

Елате! Нека  дружно да помогнем на един самоуверен мъж и любящ татко.

Всеки, който желае, може да си закупи покана авансово на касата НХК.

Иван Москов Михайлов е на 42 години и е диагностициран с нападателна, бързоразвиваща се болест - остра миеломоноцитна левкемия, съпроводена от транслокация на хромозоми и FLT3-ITD генетична разновидност.

Мъжът е минал първия стадий от лекуването на болестта посредством химиотерапия, само че за сполучливото изцеление би трябвало да бъдат осъществени процедури за трансплантация на стволови кафези. Операцията се прави в Англия.

Първият стадий на трансплантацията, включващ подготвителна терапия, трансфер на стволови кафези и в началото възобновяване, мина сполучливо. През идващите месеци лекуването на Иван в Лондон продължава, като задачата е да се избегнат съществени затруднения в резултат на трансплантацията или неналичието на имунна система.

Надеждата на лекарите е присадените кафези да вземат превъзходство над старите. Ако всичко върви по проект, следва година таргетна терапия с FLT3 инхибитори.

Цената на лекуването дотук надвиши 260 000 паунда, събрани посредством заеми и дарения. Остатъкът от трансплантационния цикъл плюс лечението с инхибитори се чака да костват още към 200 000 паунда.

За събирането на средства за лекуването на Иван Москов Михайлов са открити банкови сметки:

БАНКОВИ СМЕТКИ ЗА ДАРЕНИЯ

BGN

Иван Москов Михайлов

IBAN: BG70UNCR70001523273327

BIC (SWIFT): UNCRBGSF

Основание: Дарение за лекуване

EUR

Иван Москов Михайлов

IBAN: BG81UNCR70001523273420

BIC (SWIFT): UNCRBGSF

Основание: Дарение за лекуване

USD

Иван Москов Михайлов

IBAN: BG59UNCR70001523273331

BIC (SWIFT): UNCRBGSF

Основание: Дарение за лекуване

GBP

Иван Москов Михайлов

IBAN: BG05UNCR70001523334152

BIC (SWIFT): UNCRBGSF

Основание: Дарение за лекуване

*Кутии за събиране на дарения са сложени при входа на Община Бургас, КЦ " Морско казино ", Туристическия информативен център на ул. " Александровска ", Експоцентър " Флора " и Операта. Информация за акцията може да откриете на адрес: https://www.helpivan.com/.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР