Доли Партън има някои хитри трикове в ръкава си, които

...
Доли Партън има някои хитри трикове в ръкава си, които
Коментари Харесай

Най-дивите трикове против стареене на Доли Партън от операция до перуки и ръкавици, когато навърши 78

Доли Партън има някои хитри трикове в ръкава си, които да й оказват помощ да наподобява десетилетия по-млада от невероятните си 78 години.

Кънтри пеещата икона в никакъв случай не се е свенила да показа по какъв начин е съумяла да резервира неустоимия си външен тип през годините и един път сподели известното: „ Ако нещо се натоварва, увисва или се влачи, ще го напъхна, смуче или го откъсни. “ Въпреки че Доли в никакъв случай не е давала точните детайлности за своите козметични процедури, се оповестява, че е имала шест интервенции - увеличаване на бюста, гръдни импланти, покачване на веждите, покачване на клепачите, интервенция на носа и смяна на брадичката.

Докато други звезди, които са били в светлината на прожекторите толкоз дълго, колкото Доли, се опитваха да запазят своите усъвършенствания в загадка, изпълнителката на шлагери от 9 до 5 беше почтена за това, което е направила. „ Хората постоянно споделят, че наподобявам щастлива, а аз споделям, че това е ботоксът. Добро осветяване, добър грим и положителни лекари, това е моята загадка “,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР