Документалният филм в четири части за Bon Jovi не е

...
Документалният филм в четири части за Bon Jovi не е
Коментари Харесай

Bon Jovi обявиха нов албум, представиха и сингъл

Документалният филм в четири елементи за Bon Jovi не е единственият подарък за почитателите на бандата, която чества 40 години на сцената. Групата разгласи, че ще издаде нов албум със заглавие " Forever ".

Премиерата на 16-ия план в дискографията на Bon Jovi ще бъде на 7 юни, само че към този момент можем да слушаме първия сингъл в осъществяване на Jon Bon Jovi и компания и да гледаме клипа на “Legendary ”.
Това е и първата ария в наличието на новия албум.

Ето и останалите:

2. We Made It Look Easy

3. Living Proof

4. Waves

5. Seeds

6. Kiss The Bride

7. The People’s House

8. Walls Of Jericho

9. I Wrote You A Song

10. Living In Paradise

11. My First Guitar
12. Hollow Man



" Legendary " е отдадена на брачната половинка на Jon, на „ момичето с кафявите очи “, и е написана в съавторство с дългогодишните му сътрудници Billy Falcon и John Shanks.

„ Този ​​запис е завръщане към насладата “, сподели Jon Bon Jovi в изказване за " Forever ", първият албум на групата от 2020 година „ От писането, през процеса на записване, това са тези Bon Jovi, които ви карат да увеличите звука и да се чувствате добре ”.

Анонсът за новия албум съответствува с днешната премиера на документалния филм " Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story " на фестивала " South by Southwest ". Продукцията ще е налична в една от стрийминг платформите през април.

Преди да съумеят да завършват " Forever ", фронтменът Jon Bon Jovi трябваше да преодолее съществени проблеми с гласа си, които доведоха до интервенция. Въпреки това той споделя, че случката му е дала време да преоцени живота си:

" Мина десетилетие, откогато не бях в положение да изпитвам наслада. И това, което към този момент има значение за мен, е да бъда тук с приятелите си, да пиша песните, които желая да пиша, и да пребивавам живота, който желая да пребивавам ".

40-ата годишнина на Bon Jovi стартира по-рано тази година, когато техният вокалист беше почетен като " Личност на годината " на благотворителната организация MusiCares със специфичен концерт с присъединяване на звезди като Брус Спрингстийн, Шаная Туейн, Джейсън Исбел и Джели Рол.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР