Документалните канали на Viasat World в екзотични кътчета на света

...
Документалните канали на Viasat World в екзотични кътчета на света
Коментари Харесай

Величествената Африка по Viasat Nature, Речни чудовища с Джерeми Уейд по Viasat Explore

Документалните канали на Viasat World в екзотични кътчета на света през май. С „ Величествената Африка “ на 3 май, неделя, от 15:00 часа, ще стартира рубриката „ Дивата Африка “ по Viasat Nature. Ден по-рано – по Viasat Explore - Джереми Уейд се насочва към Боливия, Колумбия и Исландия с новия сезон на своите „ Речни чудовища “. На 11 май, пък, най-хубавият ТВ канал за история на Стария континент – Viasat History - открива Сезона на Помпей!
Речни чудовища | Viasat Explore
Започва от събота, 2 май, в 22:00 ч.
Сезон: 5
Брой епизоди: 6 x 60 мин.
Оригинално заглавие: River Monsters
Всеки епизод в поредицата следва рисковия риболовец Джереми Уейд, който се е отправил на лов за смъртоносни риби тук-там като Боливия, Украйна, Колумбия и Исландия. Епичните пътешествия ще слагат на тестване уменията му и познанията му за риболова.

Величествената Африка | Viasat Nature
Започва от неделя, 3 май, в 15:00 ч.
Сезон: 1, Брой епизоди: 5 x 60 мин.
Оригинално заглавие: Massive Africa
Година: 2019
Единствено по рода си, цялостно с екшън премеждие из неопитомената девствена природа на Африка. Всеки епизод предлага неповторимо образно странствуване и нова вероятност върху неразучените страни на континента, емблематични естествени чудеса и невероятни зрелища. Ненадмината в суровата си мощност и дива хубост, Африка разкрива своите колосални пейзажи и ни въвлича в драмата на дивата природа.

Възкресяването на Помпей | Viasat History
Започва от понеделник, 11 май, в 23:10 ч.
Сезон: 1
Брой епизоди: 2 x 60 мин.
Оригинално заглавие: Pompeii Rising
Година: 2019
През 2018 година в Помпей започва невиждана избавителна задача и археологическа акция - първата от този мащаб през последните 50 години. Водещи специалисти работят един до друг, пробвайки се да открият нови улики за бедствието, сполетяло града през 79 година сл.н.е. Пред нашата камера ще бъдат показани неразучени елементи от града и ще бъдат направени значими разкрития. С помощта на съвременни технологии и трагични възстановки, поредицата доближава до нови прозрения за живота в града и ориста му в разцвета на римската цивилизация.

Помпей: След изригването
Сряда, 13 май, в 23:10 ч.
Брой епизоди: 1 x 90 мин.
Оригинално заглавие: Pompeii: After the Eruption
Година: 2019
Миналата година ни беше възложен извънреден достъп до античния град Помпей. Разкрити бяха нови доказателства за трагичното заличаване на града през 79 година пр.н.е. Тази година археоложката Ракша Дейв се завръща с историка Дан Сноу. Разрушението на Помпей е единствено част от историята - вулканът заличава и близкия град Херкулан и крайбрежните градове, опустошавайки повърхност от 80 кв.км.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР