Документална поредица за живота на френската легенда Джони Холидей ще

...
Документална поредица за живота на френската легенда Джони Холидей ще
Коментари Харесай

Неочаквано откровеният Джони Холидей във филм по Netflix

Документална поредност за живота на френската легенда Джони Холидей ще тръгне по стрийминг платформата Netflix. Продукцията " Джони от Джони " ( " Johnny par Johnny " е налична от през днешния ден и наблюдава кариерата на фамозния артист и актьор от френския шоубизнес, съобщи Франс прес.

Успехи, провали, зависимости, живот с непрекъснато превишена скорост - това е животът на Джони Холидей. Артистът умря преди 5 година, само че остана кумир за младежта от 60-те и 70-те години.
 В Иран даже статуите не могат да са с голи глезени 29 март 2022 | Добре пристигнали в Средновековието. Последната жертва на иранския закон за наложителния хиджаб: скулптура, неотдавна...
Погрешно се смяташе, че Холидей не е споделял кой знае какво в телевизионните изявленията, които е давал през 50-годишната си кариера. Но това не е тъкмо по този начин. В документалната поредност се наблюдава точно неговата искреност във всеки от 5-те епизода по 35 минути, които се основават на забравени архиви, съпроводени от свидетелства на глас зад кадър.

" Всеки път, когато откривахме изявление, ни поразяваше неговата искреност. Това значи, че историята се крепи на гласа на Джони, даже в случай че от време на време разполагахме със очевидци, с цел да отидем малко по-далече ", изяснява Ерик Ханезо, началник на Black Dynamite, която продуцира документалната поредност взаимно с Universal Music France, съобщи Българска телеграфна агенция.

Така полученият повсеместен портрет на обичания рокаджия на Франция е сред блестящото му показване на сцената и тъмната му страна.

" Не сме предвиждали кой да е нюансът на кино лентата, той е толкоз прям в интервютата ", споделя Ерик Ханезо.

В изявление пред вестник " Монд " през 1998 година Джони Холидей повдигна завесата за опиатите в живота му. В

Продължава на идната страница...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР