Доктор Дре е успял да се договори с бившата си

...
Доктор Дре е успял да се договори с бившата си
Коментари Харесай

100 млн. долара плаща Доктор Дре на бившата си

Доктор Дре е съумял да се контракти с някогашната си брачна половинка Никол Йънг по отношение на изискванията за развода, заяви уеб сайтът TMZ, представен от dir.bg.

Според изданието рапърът се е съгласил да заплати на Йънг 100 милиона $. Половината от сумата ще ѝ бъде преведена неотложно, а останалата част ще получи в границите на една година. Йънг обаче ще покрие сама разноските си по делото, което продължи повече от година.

Състоянието на изпълнителя и продуцент, същинското име на който е Андре Ромъл Йънг, се прави оценка на 820 милиона $.

Доктор Дре ще резервира правото на благосъстоятелност на седем парцела, които е имал със брачната половинка си, в това число имение в Брентууд, оценено на 100 милиона $, две къщи в Калабасас, недвижими парцели в Малибу и още четири къщи в предградията на Лос Анджелис. Освен това рапърът ще резервира всички права върху записи, търговски марки, акции на " Епъл " (включително авторски хонорари от продажби на слушалките Beats by Dre), както и дялове в бизнеси и фондове.

Съгласно изискванията на съглашението автомобилният парк ще бъде поделен: Доктор Дре ще получи шест автомобила, а Никол Йънг - четири. Също по този начин някогашната брачна половинка на рапъра и продуцент ще получи бижута, пари в брой и банкови сметки, които са ѝ принадлежали през годините на брака.

За развода на Доктор Дре стана известно през юни 2020 година, когато брачната половинка му заведе дело, акцентирайки непреодолими разлики като причина за разтрогването на траялия им 24 години брак. Двойката има две деца, които към този момент са навършили пълноправие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР