Доколкото зная Магнитски“ е един федерален закон, който през 2012

...
Доколкото зная Магнитски“ е един федерален закон, който през 2012
Коментари Харесай

Ахмед Ахмедов от ДПС: Законът „Магнитски“ не се прилага в ЕС


„ Доколкото зная „ Магнитски “ е един федерален закон, който през 2012 година е признат от Конгреса на Съединени американски щати и не се ползва на територията на Европейския съюз. Българското правораздаване оправда нашия сътрудник Делян Пеевски и доколкото зная сега той апелира в Съединени американски щати и се надявам скоро време да бъде оправда “. Това сподели в изявление за предаването „ Лице в лице “ Ахмед Ахмедов от.

На въпроса дали водачът на неговата партия – Мустафа Кардайъ, е бил в американското посолство по отношение на българи по „ Магнитски “, Ахмедов посочи, че визитата по-скоро е обвързвано с края на мандата на дипломат Херо Мустафа.

Представителят на акцентира, че неговата партия постоянно е подкрепяла промяната в правораздаването и акцентира, че те са единствените от политическите обединения, които са внесли законопроект в тази връзка в. С него се предложили конституционни промени, с които да се откри баланс сред съда и прокуратурата и те да се управляват взаимно.

По думите на Ахмедов политическата рецесия в страната ни се задълбочава поради неналичието на предпочитание за разговор сред партиите, които влизат в Народното събрание. За нашата партия единствената разграничителна линия е потъпкването на евроатлантическите полезности, посочи той.

Гледайте целия диалог във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР