Докладът Домове за всички“ представя нова визия за жилищната система

...
Докладът Домове за всички“ представя нова визия за жилищната система
Коментари Харесай

Джъстин Уелби: Архиепископът казва, че „моралната отговорност“ за промяна на жилищната криза „поразява живота“ на милиони

Докладът „ Домове за всички “ показва нова визия за жилищната система на Англия, като предизвиква дълготрайното мислене и нейното използване.

Фразата „ Англия е изправена пред жилищна рецесия “ е „ изгубила силата си да шокира “ заради несъразмерната й приложимост, се споделя в отчета.

Той приканва държавното управление да сътвори закон за самостоятелен орган по жилища - сходно на Комитета по изменение на климата, който поучава по отношение на задачите за излъчванията и рапортува на Народното събрание за всеки прогрес в намаляването на излъчванията на парникови газове.

Жилищният орган ще прегледа деликатно и ще даде техническия опит, нужен за трансформиране на жилищата и жилищата политика в Англия, се споделя в отчета.

Подкрепяйки предлагането на народен жилищен орган, господин Уелби сподели: „ Всеки би трябвало да има дом, който е комфортен и безвреден и в процъфтяваща общественост, където може да процъфтява.

Закъснения по раздел 21: Наемателите подлагат на критика пет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР