Доклад на неправителствената организация Глобъл Уитнес, съвместно с българския Център

...
Доклад на неправителствената организация Глобъл Уитнес, съвместно с българския Център
Коментари Харесай

„Лукойл” е заобикаляла петролното ембарго на ЕС

Доклад на неправителствената организация " Глобъл Уитнес ”, взаимно с българския Център за проучване на демокрацията и Центъра за проучване на силата и чистия въздух, демонстрира заобикаля ли се възбраната за импорт на съветските петролни артикули. Рафинерията " Нефтохим ” е натрупала солидни облаги, заобикаляйки петролното ембарго на Европейския съюз. Това демонстрира разбор, направен от неправителствените организации.

От документа, представен от " Политико ”, излиза наяве, че бургаската рафинерия е осигурявала различен вход за съветския нефт в Евросъюза и оттатък Океана.

Снимка: Народоосвободителна въстаническа армия

Описана е схемата, по която са трупани облагите – горивата доближават до държави-членки на Съюза и до Съединените щати, откакто нефтопродуктите се претрупват от транспортен съд на транспортен съд в намерено море или на интернационалните пристанища, с цел да се заличат следите през плаващи с разнообразни знамена кораби.

Снимка: Народоосвободителна въстаническа армия

Авторите на разбора показват, че в Съединените щати са били импортирани над 70 хиляди тона рафинирани артикули от " Нефтохим ” Бургас.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР