Доказал съм се в живота преди да вляза в Парламента.Но

...
Доказал съм се в живота преди да вляза в Парламента.Но
Коментари Харесай

Марешки: Отиваме при хората да вършим работа, а не като БСП да си говорим с тях

Доказал съм се в живота преди да вляза в Парламента.Но туй се ценят се хората, които крадат. Това съобщи ръководителят на партия "Воля " и зам.-председател на Народното събрание Веселин Марешки в утринния блок на Българска национална телевизия.

"Мигрантите би трябвало да се пратят към Щатите, там има огромни площи, да си ги гледат. Оставаме най-бедната страна в Европа, за това и мигрантите не остават при нас, което може би е за благополучие ", сподели още той.

"Зависими са евродепутатите, за това имат и друго мнение. Считаме с Волен Сидеров, че това е вярно решение - да не се санкционира Унгария. Чиновници от Брюксел наказаха Орбан. Хора от ГЕРБ също ми подсказаха, че желаят да застанат на страната на Орбан, само че там следват партийния развой ", добави Мрешки.

"Отиваме при хората да вършим работа, а не като Българска социалистическа партия да си приказваме с тях ", разяснява водачът на Воля.

"Защо Каракачанов не подаде оставка, като достойното държание на министрите на ГЕРБ. Там има директна отговорност, а не като в злополуката край Своге ", попита Марешки.

"Ако ни няма нас от воля няма да чуете друга позиция. Подкрепям новите номинирани министри ", разкри той.

"Сред народа към този момент се приказва, че ден година храни и може президентът да не подписва освобождението на Младен Маринов, тъй като се се е наговорил с някой министър ", приключи Веселин Марешки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР