Докато затъналите в проблеми пазари в Китай отделят време за

...
Докато затъналите в проблеми пазари в Китай отделят време за
Коментари Харесай

На фокус през следващите седем дни: Докъде стигнахме с очакванията за намаления на лихвите?

Докато затъналите в проблеми пазари в Китай отделят време за ваканцията към Китайската Нова година, данните за инфлацията в Съединени американски щати, основните стопански данни в Обединеното кралство, срещата на централната банка на Русия и изборите в третата по величина народна власт в света ще се борят за светлината на прожекторите през идващите седем дни, написа.
Още не
За трейдърите, които се пробват да заложат на момента, когато ще бъде осъществено първото намаляване на лихвените проценти в Съединени американски щати, представящата се по-добре от предстоящото стопанска система по никакъв начин не улеснява нещата и даже подхранва опасения от инфлационен скок.

Добрият отчет за новите работни места през януари беше следващият знак, че стопанската система на Съединени американски щати надминава упованията. Нейната непредвидена мощ подхрани предпазливостта във Федералния запас, който изля студена вода върху упованията за намаляване на лихвите през март. Това увеличи доходността по държавните облигации и цената $.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР