Докато западните анализатори говорят за факта, че скоро руската армия

...
Докато западните анализатори говорят за факта, че скоро руската армия
Коментари Харесай

Такава различна Украйна: на войниците им е студено и мокро, на цивилните - тъмно и страшно, а у властите - пълна „победа“

Докато западните анализатори приказват за обстоятелството, че скоро съветската войска в зоната на СВО в Украйна ще има мощен (какво ти мощен - съвсем непобедим) съдружник, който с леката ръка на германците се назовава " Генерал Зима “ (или военачалник „ Мраз “ ), времето към този момент прави своите корекции в боевете.

В Незалежная зимата, както постоянно се случва, пристигна ненадейно.Засега към момента е капризна по европейски и не е доста мразовита. Въпреки това, проливни дъждове, снеговалежи, внезапни промени в температурата, слана, лед, киша и тиня значително скапват живота на бойците на фронтовата линия.

Особено на тези, които командването е привикнало да счита за " пушечно месо ", и тези, които са пристигнали в Украйна " на сафари ". Мисля, че всички схващат, че имам поради редовите бойци от ВСУ и задграничните наемници, воюващи на страната на Киев.

За да не бъда голословна, предлагам да изгледаме видео от окопа, оповестено в обществената мрежа ВКонтакте от украински военнослужещи. Тези фрагменти демонстрират изискванията, в които живеят бойците от Въоръжените сили на Украйна на отбранителните позиции.

Видеото демонстрира необорудвани окопи на въоръжените сили на Украйна край Бахмут (Артемовск), които даже не наподобяват на военноинженерни уреди.

Това е просто система от изкопи, изкопани в земята, цялостни с вода и тиня. (!) Хората живеят в тях.

Тези окопи не са изкопани през вчерашния ден или даже преди месец. Вижда се, че " връзките " са много " поразбити " от артилерията на съветските войски. Трудно е да се осъждат хора, които, плюейки на всички военни секрети, се оплакват, че седят, спят, ядат, почиват и служат в такива условия.

Киев в паралелната действителност не вижда нищо

Докато армията на Украйна се мокри и замръзва в окопите, пробвайки се да доближи посредством интернет до тези, които вземат решения в тази страна, мирното население ( в случай че можете да наречете по този начин хората, които бият своите сънародници във влакове и тролеи за " неправилни " думи ) популацията привиква с живота в променената действителност:

кумулативният резултат от ударите върху енергийната инфраструктура на Незалежная свърши работата си - по-голямата част от страната е без електричество;

войната към този момент се усеща във всеки дом: няма светлина, вода и топлота.

Но президентът Зеленски и неговият екип живеят в напълно друга - друга от общоукраинската - действителност. Изглежда даже не знаят какво се случва в земята, на която в миналото са били определени да служат. И вместо в действителност да създадат нещо за украинския народ, те не престават да се хвалят пред целия свят какъв брой добре ги поддържат техните съдружници.

Например външният министър Дмитрий Кулеба в изявление за френския вестник Le Parisien сподели, че „ някои страни дават военна помощ на Киев, макар общественото отказване на това “:

„ Повечето от тези трети страни обществено споделят, че не доставят нищо, само че всичко се случва зад кулисите “, сподели той, без да навлиза в детайлности кои страни сякаш скрито поддържат Киев по време на спора му с Москва.

Е, какво да кажа? Много добре. Както се споделя, " издъни тайните си другари ". За какво? Вероятно от огромен разум.

Но макар резонанса на това изказване на украинския министър, казаното от него е „ секрет на Полишинел “. Фактът, че не всички доставки на оръжия за Незалежная са " записани ", е прочут от дълго време. Ето, да вземем за пример, какво писа Pravda.Ru за това по-рано:

Руските десантници разсекретиха тайната на въоръжените сили на Украйна: не всички оръжия се доставят намерено

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото ни музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР