Докато всички с нетърпение очакваме новия сезона на хитовия сериал

...
Докато всички с нетърпение очакваме новия сезона на хитовия сериал
Коментари Харесай

Смразяваща прилика: вижте Даяна, Уилям и Хари в новия сезон на сериала Короната

Докато всички с неспокойствие чакаме новия сезона на хитовия сериал " Короната ", от продукцията ни изненадаха с няколко фотоси на актьорите, превъплатени в своите функции.

Новият сезон ще излезе в Netflix през ноември и ще демонстрира финалните дни на принцеса Даяна и връзката ѝ с Доди Ал Файед. Даяна и Доди са били снимани на неговата първокласна яхта през юли 1997 година, единствено месец преди трагичната им гибел в Париж.
                             

Новият сезон ще бъде разграничен на две елементи - първата излиза на 16-ти ноември, а втората на 14-ти декември. Във втората част ще забележим изибирането на Тони Блеър за министър-председател и бракa на Камила и Чарлз.

Началото на любовта сред Уилям и Кейт също ще бъде показана, както и първите моменти от тяхната връзка.
                             

Феновете на сериала бяха впечатлени от фотосите, които Netflix разпорстраниха и от голямата аналогия сред актрисата Елизабет Дебики в ролята на Даяна и актьорите Руфъс Кампа и Флин Едуардс в функциите на принц Уилям и принц Хари като дребни.
                             

 10 обстоятелството за живота на принцеса Даяна, които не сте чували  10 обстоятелството за живота на принцеса Даяна, които не сте чували  10 обстоятелството за живота на принцеса Даяна, които не сте чували  10 обстоятелството за живота на принцеса Даяна, които не сте чували
Елизабет Дебики разкрива, че не е било по никакъв начин елементарно да " влезе в обувките на Даяна ".

" Невероятно прекарване е. Уникално предизвикателство за един артист. Усетих страстите ѝ, всичко е толкоз мощно и прочувствено. "
                             
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР