Докато всички очакваме с нетърпение продължението на култовия сериал Дяволското

...
Докато всички очакваме с нетърпение продължението на култовия сериал Дяволското
Коментари Харесай

Седмица до старта: Теодора Духовникова и Димо Алексиев за изненадите в Есента на демона

Докато всички чакаме с неспокойствие продължението на паметния сериал " Дяволското гърло " идващия четвъртък (29 февруари), през вчерашния ден се състоя извънредната предпремира на първите два епизода от " Есента на демона "

Екипът на Edna.bg също участва на специфичното събитие и доста скоро очаквайте да ви срещнем с обичаните артисти, които ще ни вълнуват от ефира на NOVA от идващия петък.

▶ 

Вече знаем, че действието във втория сезон ще продължи 5 години след шокиращите събития от първия.
                             

Вчера пред камерата на " На кафе " застанаха някои от обичаните артисти, които следва да забележим в основните функции в " Есента на демона ".  

" Всичко е друго във втори сезон и все пак се усеща същността на " Дяволското гърло " ", разкри пред Елизабет Методиева прелестната Теодора Духовникова. " Миа Язова и Филип Чанов са безусловно изменени, минало е доста време, огромни драми са се случили в живота им. "  

Според актрисата феновете освен ще бъдат пленени от мистерията към злокобните убийства в сериала, само че и ще останат впечатлени и заинтригувани от посланията, които килърът изпраща.

Вторият сезон на сериала ще сложи героите пред серия мистериозни престъпни случаи и тежки закононарушения, разиграващи се на фона на  величествения и тайнствен град Велико Търново.

Подготовката, реализацията и фотосите на плана е огромно предзивикателство, не крие Теодора. " Но пък е доста вълнуващо ", прибавя тя и издава, че са прекарали във Велико Търново малко повече от два месеца.  

Димо Алексиев пък издаде, че този път влиза в облик на позитивен воин и се вълнува да види какво се е получило и по какъв начин " Есента на демона " ще развълнува феновете.
                             

Продуцентът на сериала Евтим Милошев се надява и публиката да види в плана това, което екипът е вложил – качествено и положително българско кино, което не стопира да се развива през последните години.

„ Есента на демона “ ще събере още веднъж обичаните герои Мия Язова и Филип Чанов, в чиито функции още веднъж влизат Теодора Духовникова и Владимир Карамазов.  Този път двамата служители на реда ще би трябвало да разплетат комплицирана тайнственост, която се крие зад редица убийства в един от най-красивите български градове.
                             

В продължението на престъпната драма феновете ще могат да проследят следствие, изпълнено с доста мистичност от езотериката и българската история, непрекъснато напрежение, провокации и изненадващи разкрития.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР