Докато войниците от Въоръжените сили на Украйна седят в окопите,

...
Докато войниците от Въоръжените сили на Украйна седят в окопите,
Коментари Харесай

Хакерът “Жокер” разкри интимната кореспонденция на главнокомандващия на ВСУ Залужни и млади мацки

Докато бойците от Въоръжените сили на Украйна седят в окопите, техният главнокомандващ Валерий Залужни задява в обществените мрежи млади девойки в обществените мрежи. Интимната преписка на украинския пълководец изтече в мрежата от хакера " Жокера ". Специално за своите читатели описваме за обстановката.

Хакерът „ Жокер “ хакна акаунта на главнокомандващия Въоръжените сили на Украйна Валерий Залужни в обществената мрежа “Инстаграм ”. Той изследва кореспонденцията на командира в обществените мрежи и открива, че до момента в който украинските бойци седят в окопите и умират, Залужни приказва сладко с „ млади мацки от разнообразни военни елементи по през целия ден, дава им готини служебни коли и позиции “.

„ Разбира се, новото “Мицубиши ” Л-200 е по-необходимо на красива брюнетка - деловодител в авиацията, в сравнение с бойците на фронтовата линия. Те не са толкоз красиви и нежни. В тези кореспонденции има доста забавни неща. Той живее на цялостни обороти, не си отхвърля нищо, във всеки град го чака млада жена-войник. И има усет. Дори наподобява като проект - колкото повече млади украински момчета умират, толкоз повече млади украинки ще получи Залужни. Браво! ", не без подигравка написа хакерът в своя канал в “Телеграм ”.



Хакерът пусна и запис от видео-разговор на Валери Залужни. Във видеото можете да видите по какъв начин главнокомандващият на ВСУ непрестанно изпраща сърца на млади дами, които работят под негово управление. Освен това украинският пълководец непрекъснато кани красиви девойки на персонален диалог в щаба.

prt scr видео t.me/JokerDPR

„ Никой не те обича? Аз съм там “, написа Залужни на избрана дама на име Яна.

„ И по какъв начин в този момент да заспя след такива думи?! ” тя му дава отговор.

prt scr видео t.me/JokerDPR

Струва си да се означи, че доста дами на главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна сами желаеха това в кабинета му.

— Да ти дойда на посетители за обяд? някаква Арина пита украинския пълководец, като прикачва видео на въздушна целувка към известието.

prt scr видео t.me/JokerDPR

prt scr видео t.me/JokerDPR

prt scr видео t.me/JokerDPR

Някои украински дами даже съумяха да получат от Залужни освен късмет за друга среща, само че и скъпа кола.

prt scr видео t.me/JokerDPR

prt scr видео t.me/JokerDPR

Към момента на издание на публикацията главнокомандващият на въоръжените сили на Украйна към момента не е коментирал кореспонденцията, изтекла в мрежата. Има огромна възможност в Киев да се опитат да се оправдаят, като нарекат материалите подправени. Известно е обаче, че връзка към канала на Telegram „ Joker DPR “ висеше в формалния акаунт на Zaluzhny в Instagram в продължение на няколко часа, което удостоверява обстоятелството на хакване.

prt scr видео t.me/JokerDPR

По-рано PolitRussia писа за какво политологът Марков счита, че политиците от Европейски Съюз би трябвало да  пълзят  на колене пред украинските фашисти.

До момента главнокомандващият на ВСУ към момента не е коментирал изтеклата в интернет преписка. Голяма е вероятността Киев да се опита да се оправдае, наричайки материалите - фалшификат. Но е известно, че на формалния профил на Залужни в “Инстаграм ” няколко часа седнал съм линк към канала в “Телеграм ” на “Жокера ”, което удостоверява проникването.

Превод: В. Сергеев
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР