Докато Виктория Бекъм е заета да с бизнес дела, промотирайки

...
Докато Виктория Бекъм е заета да с бизнес дела, промотирайки
Коментари Харесай

Скандалната целувка на Дейвид Бекъм

Докато Виктория Бекъм е заета да с бизнес каузи, промотирайки новия си YouTube канал, в който дава скъпи препоръки за хубост и мода, Дейвид Бекъм се забавлява със 7-годишната си щерка Харпър.

 Виктория Бекъм и обственият ѝ канал в YouTube
Изненадата на Виктория Бекъм

Едно ново начинание

Бекъм качи фотография в своя Instagram профил, на която го виждаме да целува по устата дребното си момиченце. Текстът под фотографията гласи, че Коледа идва и е време за каране на кънки на лед.

Макар на нас фотографията да ни наподобява напълно естествена и даже блага, откриха се хора, които да го " осъдят " за това, че целува щерка си по устните, а не по бузата да вземем за пример. Това стана мотив за разпалена полемика сред почитателите на някогашния футболист.

View this post on Instagram
A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on Nov 26, 2018 at 1:35pm PST

" Тя е щерка ти, за какво я целуваш по устните? Това е целувка за брачната половинка ти ", написа един консуматор. Друг добави, че целувката по устните е малко неестествено деяние.

" Това е прелестна фотография на обичащ татко. Защо хората би трябвало да скапват нещо толкоз почтено ", разяснява в отбрана на Бекъм негов правилен почитател.

Друг пък предложи на всички, които считат, че в фотографията има нещо неправилно, да потърсят помощ, тъй като са със съществени душевен проблеми.

В поддръжка на Бекъм се изрече и Ребека Варди - брачната половинка на нападателя на Лестър Джейми Варди.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР