Докато светът наблюдава всяка стъпка на руския президент Владимир Путин

...
Докато светът наблюдава всяка стъпка на руския президент Владимир Путин
Коментари Харесай

Дългата маса на Путин не е от Икеа

Докато светът следи всяка стъпка на съветския президент Владимир Путин поради опасения, че скоро ще подреди инвазия в Украйна, един подробност от скорошния дипломатически график на Путин притегли вниманието на набюдателите и най-много на основателите на мемета: извънредно дългата маса. Дори тези, които не се вълнуват от политика, обърнаха взор към този значителен подробност предходната седмица, когато Еманюел Макрон беседва в Кремъл с съветския президент, a дистанцията посред им беше забележителна.

Масата се оказа италианско произвеждане, дело на дребна фамилна компания, която е доставила още дузина подобни маси в други зали на Кремъл. Пред Ройтерс Ренато Полоня, притежател на компанията, показа, че масата е част от мебелите, поръчани от Кремъл по контракт от 1995-1997 г. Общо компанията е доставила мебели за70 зали и стаи в Кремъл, само че дългата маса е върхът на Айсберга, разказва Полоня. Масата е направена от бук, лакирана е в бяло и е със златни кантове.

" Ако желаете да купите нещо сходно през днешния ден, ще коства към 100 хиляди евро ", добавя Полоня. За него масата е въплъщение на най-хубавото от италианския мебелен дизайн. Той показва още, че е бил разчувствуван да види толкоз доста фотоси на неговата мебел и се надява тя да донесе шанс в решаването на проблема сред Украйна и Русия. Полоня прецизира, че компанията му е работила по планове и в покои в Тайланд и Бруней.

С днешна дата популярната маса продължава да е мотив за спомагателна доза смях. Потребител на обществената мрежа разгласява подправена реклама на IKEA в чест на извънредно дългата маса за посетители, наречена „ Путин “.
Путин " лиши " шампанското от Франция
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР