Докато Сингапур затяга сигурността за предстоящата среща между Ким Чен-ун

...
Докато Сингапур затяга сигурността за предстоящата среща между Ким Чен-ун
Коментари Харесай

Имитатори на Тръмп и Ким създадоха суматоха в Сингапур

Докато Сингапур стяга сигурността за идната среща сред Ким Чен-ун и Доналд Тръмп идната седмица, двама имитатори Ким и Тръмп провокираха съвсем толкоз звук, колкото и двамата международни водачи, съобщи ДПА.

Имитаторът на Ким, прочут под името Хауърд Екс, и този на Тръмп, който се споделя Денис Алън, се усмихваха и помахваха, вървейки хванати за ръка в центъра на Сингапур, събирайки тълпи от зяпачи. Двамата си правеха селфита с минувачи и отговаряха на въпроси на кореспонденти, съобщи Българска телеграфна агенция.

Актьорът с австралийско-китайски генезис Хауърд Екс приличаше изумително на севернокорейски водач с безпрепятствено сресана обратно коса, очила с черни рамки и компактен костюм с яка вид " Мао ". " Копието " на Тръмп - Алън, който е от Чикаго, беше в мрачен костюм с алена вратовръзка, носеше присъщата за президента прическа, както и алена шапка с надпис " Да създадем Америка още веднъж велика ".

По-рано през днешния ден двойникът на Ким беше арестуван и разпитан от имиграционните управляващи на влизане в Сингапур, само че по-късно беше инструктиран да заобикаля някои региони в този " внимателен интервал " и беше освободен.

" Бих желал да кажа на Ким Чен-ун да употребява тази историческа среща, с цел да помогне светът да стане по-безопасен за всички страни и хора ", сподели имитаторът на Тръмп пред ДПА.

Хауърд Екс означи шеговито, че ще употребява всички извоювани от това пътешестване пари да нахрани Северна Корея и себе си.

Срещата на върха въодушеви изобретателни притежатели на питейни заведения и заведения за хранене в Сингапур и в последните дни се появиха коктейли като " Ким ", " Тръмп " и " Броманс ", и ястия като такосите " Ел Трумпо " и " Човек-ракета ", отбелязва Франс прес.

Някои заведения заложиха на своя версия на класическите американски бургери, каквито американският президент доста обича. Други прибавиха към обичайния кълцан стек типичното за Корейския полуостров и вездесъщо там ядене " кимчи ", което се прави от ферментирали зеленчуци и най-много зеле.

Изискан италиански ресторант сътвори във връзка на срещата особено меню " Ар Би Дабъл ю " ( " Червено, синьо и бяло " ) - като цветовете в националните флагове на Съединени американски щати и КНДР.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР