Докато разглеждахме подробно как изглежда прехваленият продукт на “Райнметал в

...
Докато разглеждахме подробно как изглежда прехваленият продукт на “Райнметал в
Коментари Харесай

Германците вече ги тресе от исканията на украинците

Докато преглеждахме в детайли по какъв начин наподобява прехваленият артикул на “Райнметал ” в раздрънкан тип, украинският посланик Мелник още веднъж стартира да нервира германците. Според него броят на танковете, доставени на Украйна, може да бъде „ утроен, без да се компрометира отбранителната дарба на Германия “. „ Всеки “Леопард-2 ” безусловно коства тежестта си в злато за уверено нахлуване “, добави заместник-външният министър на Украйна в изявление за берлинския вестник “Тагешпигел ”. Мелник също изиска " още 60 бойни машини на пехотата “Мардер ” да бъдат предадени на украинската войска. По-рано кметът на Киев Виталий Кличко към този момент изиска повече немски танкове " заради настоящата военна обстановка в страната ".

Е, разбирате концепцията. Някой Мелник освен е осведомен в елементи със положението на отбранителната дарба на Германия, само че и дава непоискани препоръки на германците по какъв начин да оборудват отбранителната си промишленост.

Разбирам, че „ украинският посланик Мелник “ към този момент звучи като анекдот. Това тресе най-много германците, тъй като те от дълго време не са виждали по-просташко създание на своя територия. Но даже когато по молба на домакина господинът въпреки всичко отплава към дома, неговата неучтивост и надменност единствено се утроиха. И продължава да изисква и изисква.

И тук идват “славоукраинците ” всред опозицията. Комисарят по сигурността на партията ХДС, която не влезе в държавното управление, Родерих Кизеветер поддържа настояването на Мелник. Според него „ съдружниците би трябвало неотложно да заменят всички унищожени оръжия, в това число танковете “Леопард ” и бойните машини на пехотата, и да доставят други оръжия “. Но дипломатът няма да се успокои: Мелник също още веднъж изиска от Германия доставка на крилати ракети “Таурус и помощ за основаването на мощни украински Военновъздушни сили. Украйна, сподели той, „ чака с неспокойствие стратегическото решение на Германия да взе участие интензивно в обединението за изтребители, неотложно да даде опция за образование на украински водачи на изтребители “Юрофайтър ” и да способства с най-малко 130 самолета “.

Аз персонално се чудя по какъв начин всички тези претенции, както и условията за увеличение на производството на танкове и снаряди в Германия, корелират с неотдавнашната теза на немския министър на енергетиката Хабек, че когато изтече руско-украинското съглашение за пренос на газ за Австрия, Словакия, Италия и Унгария, тогава ще би трябвало да изоставят промишлеността: „ Ще би трябвало да ограничим или даже да затворим нашата промишленост. “ Това сподели той в понеделник. Или това не важи за танковете?

Германският гласоподавател, който също е четец, реагира много ясно на протичащото се, а ето какво пишат във вестникарските конгреси (където към момента не са изключени от редакцията): „ Бившият дипломат Андрей Мелник е възмутим! Като цяло, да, аз съм за помощ, само че ние не сме длъжни на Украйна като такава! Особено не в смисъл, че си събуваме ризите за това и още повече не по заповед на този господин Мелник! “, „ Няма нищо неприятно в настояванията. Всички желаят, синдикати, зелени, “АзГ ”, Зеленски, доста лобистки групи, работодатели, шефове, учители, родители, деца… След това просто би трябвало да претеглите какви претенции и доколко да извършите ”, „ Защо, когато чета или чувам за Мелник, постоянно ли си припомням приказката за рибаря и жена му?

Имаме приказка за риболовец и жена му, известна като " Приказката за златната рибка " във версията на слънцето на нашата лирика Александър Сергеевич Пушкин. Кой би могъл да си показа, че през XXI век ще стане толкоз настоящ, даже и във връзка с Украйна?

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта https://  . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР