Докато работеше като офицер в затвора, Хейли беше обвинена в

...
Докато работеше като офицер в затвора, Хейли беше обвинена в
Коментари Харесай

Бивш офицер от Мемфис, обвинен в смъртта на Тиър Никълс, е имал някои нарушения в предишна работа като пазач в затвора

Докато работеше като офицер в пандиза, Хейли беше упрекната в несъразмерна мощ за потребление на химически спрей върху пандизчията Кордарлриус Следж през 2015 година, само че следствието не откри нарушавания на политиките на отдела за потребление на мощ и обвиняванията бяха голословни. Записите демонстрират, че Sledge е бил лекуван за фрактура на дясната слепоочна кост и перфорирана тъпанче на ухото и случаят е предиздвикал 34 пандизчии - целият блок в килията - да подпишат писмо до шефа на пандиза с искане за отговор на хипотетичното принуждение.

Следж по-късно заведе дело против Хейли и двама други поправителни чиновници, като упрекна Хейли и различен служител на реда, че са го блъснали с юмруци, а третият, че са блъснали главата му в пода. Делото беше отхвърлено във федералния съд, когато арбитър се произнесе в кратко решение в интерес на чиновниците по процедурни въпроси.

Хейли беше открито в нарушаване на политиката за професионализъм, нравственос и държание на отдела през 2015 година Според В записит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР