Докато през лятото буквално бяхме наводнени от barbiecore вълната, то

...
Докато през лятото буквално бяхме наводнени от barbiecore вълната, то
Коментари Харесай

5 цвята, които се комбинират с перфектно с червеното, звездата този сезон

Докато през лятото безусловно бяхме наводнени от barbiecore вълната, то аленото още при започване на есента застъпи в трендовете, с цел да не се удавим. Още повече, че надалеч по-ненатрапчиво заема челна позиция, без значение от яркостта си. Да, може да кажем умерено, че то е звездата на есенно-зимния сезон и сигурно ще разгорещи студените дни – било то под формата на красиви рокли, меки жилетки, елегантни палта, дребни чанти или стилни обувки. А за какво не и като баретата на Емили в Париж от едноименния сериал.

Въпреки че някои фешънисти ни демонстрират по какъв начин може да го носим в повсеместен монохромен тоалет, ние взехме решение да намерим отговор на въпроса с какво най-лесно може да го комбинираме като цветове. Въпреки че дръзкото алено може да наподобява смущаващо претенциозно, се оказва, че неговите нюанси в действителност са доста по-лесни за носене, в сравнение с сме си представяли.

Например алено и синьо, двете противоположности на цветовата канара: доста топло и доста студено и тъкмо този контрастност ги кара да образуват избухлив дует. Защото противоположностите често си пасват доста добре и това го виждаме във всяка сбирка на Tommy Hilfiger. Така че може да носим червен пуловер или жилетка в композиция със сини дънки и освен.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Grece Ghanem (@greceghanem)

И въпреки всичко май няма по какъв начин изцяло да се лишим от розовото, тъй като то е доста уместно за color block комбиниране точно с алено. Не можем да си разбираем магията на тази колаборация, само че тя работи и сме го виждали доста пъти през годините в разнообразни сбирки и street style тоалети. Това може да кажем и за аленото и черното. Е, Стендал го е предсказал, тъй като тези два цвята са като положителното вино, може да отлежават дълго в нашия дрешник и в никакъв случай няма да ни доскучаят.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Blanca Miró Scrimieri (@blancamiro)

Червеното обаче доста добре си партнира и другия много настоящ цвят този сезон – кафявото. Те са стилна комбина, изключително при съчетаване на пуловер и палто или блейзър. Затова не е изненада, че бежовото също влиза в тази ранглиста. Червеното постоянно е готово да го освежи, даже и единствено благодарение на аксесоар.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Jessie Bush (@jessie_bush)

 
Дрехата, която още веднъж ще носим този сезон

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР