Докато празнуваме Глобалния ден на устойчивостта на туризма на ООН,

...
Докато празнуваме Глобалния ден на устойчивостта на туризма на ООН,
Коментари Харесай

Евроизгледи. Резервните планове и доброто управление правят туризма по-устойчив

Докато честваме Глобалния ден на устойчивостта на туризма на Организация на обединените нации, дано се ангажираме да изградим промишленост, която процъфтява в лицето на компликациите, запазвайки поминъка на милиони и гарантирайки устойчивостта на този жизненоважен бранш за бъдещите генерации, написа доктор Мариам Али Фикочиело.

Близо четири години след опустошителните последствия от COVID-19, туристическата промишленост излезе от интензивно лекуване и се доближава към цялостно възобновяване. Добре пристигнали в ерата на устойчивостта.

Търсенето на пасажери за интернационалните въздушни пътувания се възвърне и в този момент е единствено с 5% по-малко от това, което беше през 2019 година, годината преди пандемията. Степента на претовареност на хотелите се е повишила до 60%, откакто падна до 22% през 2020 година, съгласно Организация на обединените нации по туризъм.

Този месец отбелязахме Глобалния ден на устойчивостта на туризма на Организация на обединените нации, скъпо увещание, че устойчивостта е жизненоважна освен за сполучлив туризъм, само че и за цялостното ни икономическо б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР