Докато по-често от когато и да било публиката следи хитовете

...
Докато по-често от когато и да било публиката следи хитовете
Коментари Харесай

HBO: Хю Джакман, Ди Каприо и вампири

Докато по-често от когато и да било публиката следи шлагерите в стратегиите на огромните канали, HBO предлага 11 заглавия за април – те заслужават особено внимание и измежду добавеното наличие в стрийминг платформата. Вече е наличен за гледане мега шлагера на Куентин Тарантино  „ Имало едно време…в Холивуд “, който ни води в Лос Анджелис от края на 60-те. В Меката на киното всичко се трансформира, а тв звездата Рик Долтън (Леонардо ди Каприо) и дългогодишният му дубльор и каскадьор Клиф Бут (Брад Пит) се пробват да намерят мястото си в една промишленост, която към този момент не могат да познаят. Със звездния си актьорски състав – от Дакота Фанинг до великана Ал Пачино - и множеството сюжетни линии деветият филм на режисьора  отдава респект на последните мигове от Златната епоха на Холивуд.

За почитателите на високите скорости са двата цялостни сезона за binge-watch на гангстерската мотоциклетна драма „ Маите, Южна Калифорния “ с Дж. Д. Пардо, Клейтън Карденас, Сара Болгър, Майкър Ирби. Това е идната част на сагата, почнала със „ Синове на анархията “. Действието се развива след времето на Джакс Телър, а Есекиел „ Ес “ Рейес таман е излязъл от пандиза и е изпратен в градче в Южна Калифорния на границата с Мексико. Ес е надареният наследник на гордо латино семейство. Американската му фантазия обаче е покосена от насилието, което царува по границата. Той би трябвало да построи новата си идентичност в този дребен град, само че желанието му за възмездие го води към живот, който не е желал, само че от който няма изплъзване.



Джоди Комър и Сандра О се завръщат в третия сезон на „ Убивайки Ийв “ под режисурата на двете извънредно надарени дами Фийби Уолър-Бридж и Вики Джоунс. Трилърът по новелите на Люк Дженингс е за наемната килърка умопобъркан Виланел (Джоди Комер) и агентката на МИ 5 Ийв (Сандра О), на която е предоставено да я залови. Ийв е брилянтна, само че отегчена работата зад бюро е доста надалеч от фантазиите ѝ да бъде разузнавач. Виланел е елегантна и надарена килърка, живееща в разкош, с помощта на свирепото си занятие. Двете извънредно интелигентни дами са вманиачени една в друга и се сблъскват в епична игра на котка и мишка.

Фийби Уолър-Бридж и Вики Джоунс и HBO стоят и зад „ Бягай “ – екшън, който остава феновете без мирис. Режисьор е Кейт Денис с Мерит Уивър и Донъл Глийсън. В сантименталния комедиен трилър Руби Ричардсън  се отдалечава от елементарния си живот в предградията, с цел да преразгледа предишното си с приятеля си от колежа Били Джонсън. Двамата имат заричане отпреди 17 години - в случай че някой от тях изпрати смс с думата „ RUN “, а другият отговори със същото, ще зарежат всичко и ще се срещнат на Grand Central Station, с цел да тръгнат дружно из Америка.



Свръхестествената линия има продължение в три сериала. Комедийният за вампири „ Какво вършим в сенките “ е основан на света от едноименния филм от 2014-а, като съумява да извади сюжета от преекспонирания род и да провокира същинска веселба. Продукцията в псевдо-документален жанр наблюдава всекидневието - по-скоро еженощието - на трима съквартиранти вампири, които от 100 години живеят дружно в Стейтън айлънд. Самопровъзгласилият се водач на групата е Нандор Неуморния – популярен войник и поробител от Османската империя. Там е и английският върколак Ласло – бунтовник, конте и бежанец. Последна е Надя – съблазнителка и вампирският вид на Бони за тематичния Клайд на Ласло. Вампирите ненадейно са посетени от техния тъмен пълководец и водач барон Афанас, който желае да им подсети първичната задача, поради която идват в Стейтън айлънд преди столетие – а тя е тотална доминация над Новия свят.



„ Русалка “ - една от най-гледаните поредици в платформата за 2019-а, е тук с трети сезон за наслада на по-младите кинаджии. Действието води в Бристъл Коув - крайбрежно градче, известно с легендата, че в миналото е било дом на русалки. Пристигането на мистериозна девойка потвърждава, че преданията са истина, а битката сред индивида и морето взема злокобен поврат, когато тези хищни създания идват да отвоюват територията си. Алекс Роу влиза в ролята на начетения морски биолог Бен, който изпитва необичайно привличане към Рин (Елин Пауел) - странното ново момиче, което крие тъмна загадка. Мади (Фола Евънс Акингбола) е сътрудник на Бен и през цялото време е подозрителна към Рин. Иън Върдън е Ксандър - риболовец, решен да открие истината за русалките, а Рина Оуен е Хелън - ексцентричката на Бристъл Коув, която очевидно знае доста повече за русалките, в сравнение с демонстрира.

След средата на април ще се любуваме на Кейт Бланшет - звездата в лимитирания сериал " Мисис Америка ". Носителката на две награди „ Оскар “ е изключителна в тази същинска история за придвижването, опитващо се да наложи утвърждението на поправката „ Равни права ", и непредвидената опозиция, отпред на която застава консервативна жена на име Филис Шлафли. През очите на дамите от онази ера - Шлафли и феминистките от втората вълна Глория Стайнем, Бети Фридан, Шърли Чизъм, Бела Абзъг и Джил Ръкелсхаус - лентата наблюдава една от най-тежките борби в културните войни на 70-те и демонстрира по какъв начин тя води до появяването на организацията „ Морално болшинство “ и вечно трансформира политическия пейзаж. В другите функции са Роуз Бърн, Сара Полсън, Марго Мартиндейл, Узо Адуба.



Много предстоящ е новият пълнометражен автентичен филм на HBO „ Лошо обучение “, на чело на чийто впечатляващ състав е Хю Джакман. Драмата, основана на същински случай, проверява скица за корупция в държавни гимназии в Щатите. Черната комедия на Кори Финли е по действителни събития, в чийто център са Франк Тасон (Хю Джакмън) и Пам Глюкин (Алисън Джани). Двамата са супервайзери на публичните учебни заведения в известния регион Лонг Айлънд. Те видимо се грижат за това системата да работи добре, като одобряват рекорден брой възпитаници и пазят полезностите на образованието. Докато не е разкрита грандиозна скица, посредством която те крадат пари от бюджета на учебните заведения. Франк прави всичко по силите си да резервира реда и дискретността, каквото и да му коства това.

Четвъртият сезон на „ Добрата борба “ - с Кристин Барански, Къш Джъмбо, Сара Стийл, Майкъл Боутмън - заварва „ Боусмън и Локхарт “ в напълно друго състояние. Те са изгубили Chumhum, най-големия си клиент, а името на един от сътрудниците им е очернено. Принудени са да одобряват офертата на интернационалната адвокатска компания STR Laurie и да станат дребен филиал. Внезапно всичките им решения могат да бъдат сложени под въпрос от огромната компания, която ги ръководи. Въпреки че първоначално STR Laurie наподобяват благосклонни, Даян Локхарт и сътрудниците й не могат да преживеят загубата си на самостоятелност.

В „ Ужаси в Града на ангелите I “ грубо ликвидиране шокира общността. Детектив Тиаго Вега (Даниел Зовато) и неговият сътрудник Люис Мичънър (Нейтън Лейн) се забъркват в епична история, която отразява богатата история на Лос Анджелис от построяването на първите автомагистрали на града и дълбоките му обичаи – от мексиканско-американския фолклор до рисковите шпионски дейности на Третия райх и възхода на радио евангелизма. Скоро Тиаго и фамилията му се сблъскват с могъщи сили, които заплашват да ги раздерат на части. В две от другите централни функции са Натали Дормър ( " Игра на тронове " ) и Рори Киниър.

В „ Дора и градът на златото “ на Джеймс Бобин основната героиня (Изабела Монер) е прекарала по огромната част от живота си в проучване на джунглата с родителите си, само че нищо не би могло да я приготви за най огромното предизвикателство до момента – гимназията. Когато майката и бащата на Дора изчезват мистериозно, до момента в който търсят изгубения Град на златото, тя се заема да ги избави. И открива съдружници - много неподготвена група младежи.  Те ще се потопят в дълбините на джунглата, ще се надпреварват с ловци на съкровища и ще разгадават антични пъзели, с цел да разбулят мистерията на именития град.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР