Докато плевенският крими герой Камен Балбузанов – Куката търка нара

...
Докато плевенският крими герой Камен Балбузанов – Куката търка нара
Коментари Харесай

Жената на Куката се накъсва от пластични операции докато той търка нара в пандиза

Докато плевенският крими воин Камен Балбузанов – Куката търка нара зад решетките, брачната половинка му харчи на пакост и съвсем не излиза от кабинета на пластичния хирург. Стела Балбузанова неотдавна се похвали с следващите си две пластики – една на скулите и една за увеличаване на устните. Красавицата постоянно посещавала един от най-хубавите пластични хирурзи в Турция, където всеки месец се подлагала на специфични процедури за подмладяване на кожата и фейлифтинг, писа „ Галерия “.

В светските среди настойчиво се приказва, че манията й по пластичната хирургия не е от суетност, а за да замязя на някогашната държанка на мъжа си Златка Райкова. Плеймейтката и плевенският престъпник имаха сериозна и открита връзка с продължение на няколко години, до момента в който госпожа Балбузанова безропотно си затваряше очите. Куката обсипваше Русата Златка със скъпи дарове, водеше я по почивки и налиташе на пердах на всеки, осмелил се да я огледа.

Макар да са разграничени повече от 5 години, в ъндърграунд средите се приказва, че Балбузанов още я обичал.

„ Нищо чудно, че Стела желае да приличча на нея. Куката се държеше със Златка като с кралица, караше хората да й лижат подметките “, разясняват негови приятели. Извънбрачната му връзка с плеймейтката обаче му излиза много солено през днешния ден, макар че към този момент не му е държанка. Пластичните интервенции, за които заплаща от пандиза на жена си, достигнали 6-цифрена сума. Говори се, че щерка му също е тръгнала по пътя си на майка си и въпреки едвам на 14 години, към този момент има изкуствени джуки и ринопластика.

Естер Балбузанова наподобява 20 години по-възрастна с помощта на тежкия грим и възможните корекции, за които отново Куката заплаща.

Куката бе задържан като уредник на незаконна група за рекет през април предходната година. През годините е бил съден и за други закононарушения, а през 2007/8 оцеля като по знамение след два атентата. Докато щерка му работи като модел, брачната половинка му няма нито един ден трудов стаж.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР