Докато онлайн пазаруването става все по-популярно за много видове дрехи,

...
Докато онлайн пазаруването става все по-популярно за много видове дрехи,
Коментари Харесай

Поръчката на дрехи онлайн не винаги е най-доброто решение, особено ако искате дрехата да Ви приляга отлично

Докато онлайн извършването на покупки става все по-популярно за доста типове облекла, има няколко аргументи, заради които е предизвикателство да сезамени напълно извършването на покупки в магазина с онлайн извършване на покупки, изключително когато става въпрос за :

Прецизно нагласяване: Ушитите костюми са свързани с точно нагласяване и постигането на това нагласяване постоянно изисква голям брой измервания и корекции. При преживяване в магазина дипломиран шивач може да направи точни измервания и да направи корекции, с цел да подсигурява, че костюмът пасва съвършено. При онлайн извършването на покупки липсва този удобен, персонализиран развой на напасване, което може да докара до недобре ушити костюми.

Тъкан и оценка на качеството: Във физически магазин можете да докоснете, опипате и деликатно да инспектирате тъканите, употребявани за костюми. Можете да оцените тяхното качество, текстура и цвят на естествена светлина, което е от решаващо значение за взимане на осведомено решение по отношение на материала на костюма и цялостната визия. Онлайн изображенията и описанията може да не дават същото равнище на подробност или акуратност.

Персонализиране: Много шивачи оферират варианти за персонализиране, което разрешава на клиентите да избират характерни материи, стилове и елементи за своите костюми. Това равнище на персонализиране постоянно е лимитирано или по-малко интуитивно при извършване на покупки онлайн.

Персонални препоръки: Пазаруването в магазина дава опция за взаимоотношение лице в лице с опитни търговци или шивачи, които могат да дават експертни препоръки по отношение на жанр, кройка и спомагателни аксесоари. Онлайн извършването на покупки нормално разчита на кратни писмени описания на продуктите, които може да не оферират същото равнище на съответни насоки по отношение на самостоятелните желания на клиента.

Изживяване от досег: Пробването на костюм персонално ви разрешава да оцените по какъв начин се усеща, когато се носи, в това число комфорт и лекост на придвижване. Това е невероятно да бъде усетено онлайн.

Предизвикателства при връщане и подмяна: Връщането или замяната на ушит костюм, закупен онлайн, може да бъде по-сложно от връщането на общоприети облекла заради персонализирания темперамент на костюмите и нуждата от точно нагласяване. Това може също да включва спомагателни разноски за доставка и време за изчакване.

Сложност на оразмеряването: Костюмите по размер нормално изискват измервания отвън общоприетите размери (напр. гърди, талия, вътрешен тегел, широчина на раменете, дължина на ръкава). Точното независимо премерване на костюм може да бъде предизвикателство и вариациите в размерите сред марките и районите могат да доведат до несъответствия.

Въпреки че онлайн извършването на покупки може да предложи улеснение, по-широк избор и конкурентни цени, то може да не обезпечи същото равнище на персонализирано обслужване, точно нагласяване и оценка на качеството, което може да предложи извършването на покупки на костюми по поръчка в магазина. Ако желаете да изживеете неповторимо възприятие от ушиването на костюм по поръчка или друга мъжка дреха по самостоятелен размер, обърнете се към водачите в сектора - .

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР