Докато някои мъже изобщо не знаят как да лъжат, други

...
Докато някои мъже изобщо не знаят как да лъжат, други
Коментари Харесай

Женско помагало: 3 фрази, които издават мъжката изневяра

Докато някои мъже въобще не знаят по какъв начин да лъжат, други лъжат в очите с ловко умеене. Въпреки това, даже в случай че вашият ухажор принадлежи към втората категория, разкриването на измамата му не е толкоз мъчно, колкото наподобява. Достатъчно е да обърнете внимание на основните изречения, които издават лъжците.

"Това е значимо и за двама ни "
Като предписание, посредством такава фраза мъж се пробва да убеди партньорката да направи това, което тя към този момент е отказала. Грациозната операция кара дамата да мисли, че в действителност би трябвало да опонира на желанията си за по-голямо положително, само че това не е по този начин.

"Не ми ли вярваш? "
При най-малките признаци на ревнивост от страна на колегата (дори в случай че никога не са неоснователни), мъжките лъжци прибягват до тази фраза. Тя съвършено оказва помощ да се преведат стрелките и да накарат дамата да изпитва виновност, даже в случай че мъжът се е върнал вкъщи заран без предизвестие и точно от него лъха на парфюм на непозната дама.

"Все още не съм подготвен "
Да се ​​срещнеш с родителите си, да се ожениш, да имаш деца, да живееш дружно... Ако решите да преминете на друго равнище на връзки след месец запознанство, сходна фраза от устата на мъжа може да е безусловно вярна. Но в случай че имате връзка от няколко години и той към момента не е „ подготвен “ да ви запознае с другари или родственици, това е сериозна причина да бъдете внимателни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР