Докато новините за рестартирането на Спасители на плажа“ нагорещяват водите

...
Докато новините за рестартирането на Спасители на плажа“ нагорещяват водите
Коментари Харесай

Звездата от „Спасители на плажа“ казва, че екранната целувка на Памела Андерсън е предизвикала „безумно ревнива“ реакция от Томи Лий

Докато новините за рестартирането на „ Спасители на плажа “ нагорещяват водите в Лос Анджелис, Дейвид Чокачи си спомня за положителното, неприятното и искрено неуместните времена на снимачната площадка на най-популярното телевизионно шоу в света.

Чокачи, който изигра спасителя Коди Мадисън в 65 епизода от програмата, си спомни един не толкоз съвършен ден на фотоси на плажа.

Неговият воин беше в екранна романтика с героя на Памела Андерсън, Си Джей Паркър, за огромен смут на същинския й ухажор, рок звездата Томи Лий.

Андерсън написа за ревността на Лий в записките си „ Love, Pamela “ и разказва повече в своя документален филм за Netflix за трагичен случай, при който Томи изхвърли филмовия откъс на „ Baywatch “, откакто разбра, че е имала екранна целувка с Чокачи.

„ Бях там, когато той унищожи нейния филмов откъс “, сподели Чокачи извънредно пред Fox News Digital. „ Буквално минах около нейното ремарке и чух, като че ли съборени... неща се разрушават и не знаех какво става. Отидох на снима...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР