Докато напрежението в региона нараства, Иран демонстрира безпилотни самолети, ракети

...
Докато напрежението в региона нараства, Иран демонстрира безпилотни самолети, ракети
Коментари Харесай

Снимки: Иран показва военна мощ, докато напрежението с Израел расте

Докато напрежението в района нараства, Иран показва безпилотни самолети, ракети и бойци, с цел да покаже, че е подготвен за отговор от Израел, откакто предприе невиждана офанзива против своя върл зложелател.

Иран извърши първата си директна офанзива против Израел през уикенда в отговор на въздушен удар на 1 април против консулската постройка на посолството на Иран в Сирия.

Атаката на Иран „ събори славата на ционисткия режим [Израел] “, сподели президентът Ебрахим Раиси във военна база в покрайнините на Техеран в сряда.

„ Тази интервенция сподели, че нашите въоръжени сили са подготвени “, сподели той в тирада пред постоянната войска и Корпуса на гвардейците на ислямската гражданска война за Деня на армията, народен празник.

На парада в сряда иранските въоръжени сили демонстрираха набор от военна техника, в това число дронове и балистични ракети с огромен обхват.

Сред тях бяха голям брой версии на безпилотните самолети Ababil, Arash и Mohajer, както и балистичната ракета със междинен обхват D...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР