Докато наближава 70-ия си рожден ден, Кристи Бринкли каза, че

...
Докато наближава 70-ия си рожден ден, Кристи Бринкли каза, че
Коментари Харесай

Кристи Бринкли казва, че е „отворена“ да намери любовта отново, но се чувства „доста удобно“ с „живота такъв, какъвто е“ преди 70-ия си рожден ден

Докато наближава 70-ия си рожден ден, Кристи Бринкли сподели, че е отворена за романтика,  само че добре и без нея. „ Доста се усещам удобно с живота си подобен, какъвто е, тъй че, que será, será! “ тя сподели на People  (На фотографията в Ню Йорк през май 2023 г.)

„ През целия си живот постоянно съм казвала, че мисля, че би трябвало да си благополучен самичък, с цел да да се свържеш с мъж по верните аргументи и не се вкопчваш в него, тъй като имаш потребност, разбираш ли? Бринкли, която беше на върха на играта за моделиране през 70-те, 80-те и 90-те години, добави.

Кристи споделя най-голямата си щерка Алекса Рей, на 38, с някогашен брачен партньор Били Джоел, 74. Синът й Джак е от късия й брак с Ричард Таубман. 28-годишният Джак по-късно беше осиновен от брачен партньор номер четири, Питър Кук, който също е татко на щерка Сейлър Бринкли-Кук, 25.    

Списъкът с кофи включва пътешестване. „ Трябва да видя Индия. Никога не съм би...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР