Докато много политици плямпаха по тв студиата, прокурори и следователи

...
Докато много политици плямпаха по тв студиата, прокурори и следователи
Коментари Харесай

До дни тръгва делото срещу Семерджиев

„ Докато доста политици плямпаха по тв студиата, прокурори и следователи работиха като пчелички, с цел да може делото да бъде импортирано за разглеждане в съда. Освен него съвсем всеки ден има произшествия в цялата страна, бусове с мигранти, повреди в Казанлък, акция против педофили, на всички тези вървят следователи от Национална следствена служба, както и на доста други “, съобщи Ясен Тодоров.

Обвиненията против Семерджиев са за пет осъществени от него закононарушения, като едно от тях е за злополуката на „ Черни връх “, след която при шофиране при приложимост на опиати починаха две млади девойки. Месец преди тежката злополука Семерджиев е бил спрян от служители на реда, тестван за приложимост на опиати. Когато се открило, че е дрогиран и пристигнала втора патрулка, обвиненият е съумял да избяга, а документите му останали в униформените. Автомобилът му е спрян от придвижване, шофьорската брошура прекъсната, само че Семерджиев си поставил немски номера и траял да кара.

От прокуратурата разкриха, че Семерджиев е блъснал двете девойки с извънредно висока скорост.

На 29 ноември се дава ход на делото против Георги Семерджиев, разкриха още от обвиняването.

Към сегашния миг Семерджиев не е изразил страдание, в първичния си разпит е декларирал, че е бил похитен, което е било разследвано и отхвърлено. След това обвиненият е отказал да приказва и да дава показания.

„ Има осъществена психиатрична експертиза, лицето е вменяемо и може да носи наказателна отговорност “, добави още Тодоров.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР