Докато много музикални изпълнители прекарват часове, дни, месеци, а понякога

...
Докато много музикални изпълнители прекарват часове, дни, месеци, а понякога
Коментари Харесай

17 звездни дами и техния бляскав стил на наградите Грами

Докато доста музикални реализатори прекарват часове, дни, месеци, а от време на време даже години, усъвършенствайки своя неповторим, музикален жанр, който ще ги открои, построяването на запаметяващ се външен тип за премиите Грами 2022 също може да отнеме доста време.

Благодарение на напъните на неуморните стилисти и многочислените екипи, аленият килим на Грами 2022 ни срещна със стилните визии на реализатори от целия свят и от всички жанрове, в това число поп, денс/електронен, актуален инструментал, рок, опция, R&B, рап, кънтри, ню ейдж, джаз, госпъл/съвременен християнски, латино, американски корени, реге, световна музика и класика – всеки със лично самостоятелно разбиране на това какво значи да си съвременен.

Въпреки че доста звезди капят в блестящи скъпоценни камъни и бижута, най-желаният аксесоар през нощта в действителност е златният грамофон. Но доста преди пликовете да бъдат отворени, имената да бъдат посочени и премиите да бъдат раздадени, звездите демонстрираха блестящи тоалети и аксесоари.

И до момента в който всички изглеждаха зашеметяващо, ето кои са тези 17 звездни дами, които ни впечатлиха с външния си тип. 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР