Докато мисли над проблемните ситуации в живота на чуждите хора,

...
Докато мисли над проблемните ситуации в живота на чуждите хора,
Коментари Харесай

България Изтръпна! Синът На Ани Владимирова В Кома!

Докато мисли над проблематичните обстановки в живота на непознатите хора, самата Ани е претърпяла куп трагични събития, най-голямото всред които сигурно е кошмарния миг, когато синът й изпада в 20-дневна кома след тежка злополука.

До последно не се е знаело дали въобще момчето ще оцелее, а Ани, предстоящо, не е била на себе си във всеки смисъл на думата.

" Бях замязяла на труп от безсилие и недоспиване. Страх ме беше да заспя, имах възприятие, че тъкмо тогава ще почине.

Не го поисквам на никого. Когато се разсъни бях прелестно сюрпризирана, че не е не запомнил трите езика, които владееше. Успя да приключи и висшето си обучение ", спомня си с не малко смут Ани.

В оня трогателен миг тя, макар че е психолог, прибягва до услугите на собствен сътрудник. По време на рехабилитациите на сина си се среща с обичания си Милен, който е и измежду най-големите експерти кинезитерапевти у нас.

Двамата са дружно към този момент от девет години и макар, че постоянно ги разделят по медиите, са към момента все по този начин бясно влюбени. Милен е с цели 13 години по-млад от Ани Владимирова, само че това в никакъв случай не е създавало проблеми във връзката им, написа " Галерия ".

Любовта им не била от пръв взор. Той признава, че в никакъв случай не си е представял, че може да предложения жена като нея на вечеря, а и тя била много дистанцирана. Първата им среща била на Витоша. Милен обожава нейните внуци и ги приема като свои деца.

Ани става баба едвам на 38 години, тъй като се омъжва на 19, а синът й също става баща доста млад.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР