Докато министрите на финансите, защото те решават за бюджета, не

...
Докато министрите на финансите, защото те решават за бюджета, не
Коментари Харесай

Рашидов: Обичах Борисов, но сега има кой да му слюнчи ушите, всичките му гафове са от много акъл

Докато министрите на финансите, тъй като те вземат решение за бюджета, не стартират да спят в Народния спектакъл, той няма да се усили. За тях кюфтета, кебапчета и костюми " Пиер Карден " - толкоз им е разбирането за просвета.

 

Така някогашният началник на Народното събрание и прославен ваятел Вежди Рашидов разяснява бюджета за просвета и скорошния митинг на културните дейци и актьори против него.Нещата в политиката постоянно опират до едни пари. За културата постоянно има пари, само че от дребните пера. А има, воля да дадат нямат, сподели той пред Би Ти Ви.

 

Дават се пари за пенсии, за едни добавки, хората да са щастливи и удовлетворени. В момента няма политика. Тъжно звучи, сподели Рашидов. Това била и една от аргументите му да се отдръпна от политиката.

ГЕРБ няма. Там има едни младежи, няма ги тези, с които започнахме през 2009 година, сподели още той.

 

На въпроса какво би споделил на водача на ГЕРБ Бойко Борисов в този момент, отвърна: Нищо не бих му споделил, той не е малко момче. Стига съм го съветвал, има кой да му слюнчи ушите, всичките му гафове са от доста ум.

 

Аз този човек съм го обичал, той не е лишен от качества, да имаше несъответстващи дейности сред нас, само че жив и здрав да е, добави Рашидов. И уточни, че последно го е виждал преди 5 месеца.

А на въпроса за какво приказва, че го е " обичал " в минало време, сподели: Защото към този момент не.

Политиката е едно от най-големите ми разочарования, безапелационен бе той.

Движение за права и свободи са непрекъснат факт в политиката. Сидеров управляваше преди със златното пръстче наляво, надясно. Такава е политиката. Никой не вярваше, че ще вземем място в Кърджали. Аз пробих малко бастиона на Доган. Не с Движение за права и свободи, а с Доган бяхме в несъгласие, само че в цялата тази обстановка в този момент той е един от най-мъдрите играчи в политиката, настоя Рашидов.

Запитан приема ли Делян Пеевски като водач на Движение за права и свободи, отвърна: Що не, какъв е казусът? Че е повече килограми. То и аз съм.

 

" Оставете " Магнитски ", това са едни американски дъвки. Аз Пеевски съм го попържил доста крепко, за разлика от безмълвните агнета, медиите гърмяха доста. Тошо Тошев ни срещна с Пеевски. Срещнахме се и водихме диалог, зад тази външност седи един интелигентен прагматичен човек. Що да не става? Сульо и пульо стана народен представител. Умен човек пари прави, а той най-малко си ги заявява ", уточни Рашидов.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР