Докато Карийо се опита да избяга от полицая, той се

...
Докато Карийо се опита да избяга от полицая, той се
Коментари Харесай

Мъж, заподозрян в убийството на 4, включително 1-годишно дете, в дом в Далас, се самоуби по време на полицейско преследване

Докато Карийо се опита да избяга от служителя на реда, той се удари в бетонна бариера и се разруши, откакто взе излаз, Това оповестиха от Министерството на публичната сигурност. След това той избяга пешком зад бизнес и се простреля на паркинг, споделиха управляващите.

Полицаите, които реагираха в дома в крайния югоизточен регион на града в неделя, откриха, че петима души са били простреляни. Трима възрастни починаха на място; 1-годишното момче и 15-годишният са откарани в болница, където 1-годишното дете е умряло, а младежът е бил лекуван и освободен. Полицията сподели, че в дома е имало и 13-годишно момиче по време на стрелбата, само че то не е било ранено.

Съдебномедицинският кабинет на окръг Далас е разпознал убитите като Логан Де Ла Круз, 1; Ванеса Де Ла Круз, 20 г.; Карина Лопес, 33 г.; и Хосе Лопес, 50.

Ванеса Де Ла Крус се срещаше с Карийо и през октомври 2021 година той беше упрекнат по обвинявания в нахлуване с утежняващи виновността условия със смъртоносно оръжие за опасност...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР