Докато Израел се подготвя за следващата фаза от войната си

...
Докато Израел се подготвя за следващата фаза от войната си
Коментари Харесай

В израелската авиобаза Палмахим, докато войските се подготвят за потенциални операции в Газа срещу Хамас

Докато Израел се приготвя за идната фаза от войната си с Хамас, израелската авиобаза Палмахим, основна оперативна точка, в която се намират две ескадрили хеликоптери Black Hawk, е в положение на висока подготвеност, подготвяйки се за евентуални задачи, ориентирани към Хамас и вероятно водещи наземни интервенции в Газа.

При скорошно посещаване на CBS News във въздушната база личният състав, чиято идентичност остава скрита от съображения за сигурност, сподели по какъв начин се приготвят за евентуална сухопътна интервенция в Газа, две седмици след началото на войната, провокирана от смъртоносната терористична офанзива на Хамас.

„ Имайки терористична организация пред оградата ни, оставяйки ги да държат спусъка, с цел да стартират смъртоносна офанзива против ни, това е обстановка, с която никоя народна власт не може да се помири ", сподели един от майорите.

удари многочислени цели на Хамас в Ивицата Газа в петък. В същото време Израел стартира евакуацията на град, ситуиран по продължение на северната му граница в съседство с Ливан. Тази област стана очевидец на повишаване на трансграничните вражди с Хизбула, друга значима група в района, подкрепяна от Иран.

Но до момента в който Израел се приготвя за това, което може да бъде рискова нова фаза в отбраната му, определението за успеха остава фокусирана върху домашния фронт. Както майорът, по този начин и един щабен сержант споделиха, че същинската победа е безвредно цивилно население.

„ Войната, това не е елементарно нещо. Войната значи загуба и ние ще създадем всичко допустимо, с цел да защитим страната си, каквото и да е належащо е ", сподели щабният сержант.

За бойците в авиобаза Палмахим триумфът е да обезпечат бъдеще, в което децата им " ще се върнат на учебно заведение, без да бъдат изстреляни ракети по тях. " < /p>

Оперативната позиция против Хамас е ясна за бойците, без значение от ранга им. Тяхната задача е цялостното елиминиране на опциите на групата.

" Няма да приказвам за тези задачи и проекти, само че ние ще убием Хамас и ще възстановим всички места, които те унищожиха ", сподели майорът.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР