Докато изобразява един от най-обичаните си герои, Али Джи, Саша

...
Докато изобразява един от най-обичаните си герои, Али Джи, Саша
Коментари Харесай

Американският цирк продължава: Нова порция обиди между Тръмп и Байдън

Докато изобразява един от най-обичаните си герои, Али Джи, Саша Барън Коен се среща с няколко бизнес магнати, в това число Тръмп, на фотоси през 2003 година
Очевидно обаче Тръмп не е останал с положителни усещания, поради последните му мнения за комика. Спомняйки си за тогавашната им среща, президентът сподели за „ Ню Йорк Таймс “: „ Помислих, че е съществено умствено изостанал. Но щерка ми Иванка го гледаше и го смяташе за доста готин. ”
 Хиляди вещици готвят магия против Тръмп Хиляди вещици готвят магия против Тръмп
Хиляди вещици възнамеряват да създадат „ обвързващо проклинание “ на Доналд Тръмп на Хелоуин, тъй че той да загуби изборите в Съединени американски щати...
Коен не се тормози ни минимум. Всъщност той отговори на Тръмп в Туитър, че е признателен за безплатната промоция на последния му филм. Той също по този начин написа: „ Признавам, и аз не ви намирам за занимателен. Но въпреки всичко целият свят ви се смее “.
Премиерата на втория филм от поредицата за казахстанския политик „ Борат 2 “, се състоя в Амазон на 23 октомври и беше посрещната спорно с мнения като „ смешно, само че излишно продължение ".
Припомняме, че българската актриса Мария Бакалова бе забъркана в скандал поради присъединяване във кино лентата като дъщерята на Борат, устройваща клопка на Руди Джулиани, юрист на американския президент и някогашен кмет на Ню Йорк. Нещо, поради което Джулиани напдна Коен и се наложи артистът да дава пояснение и да се извинява.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР