Докато има хора, които предпочитат да подминават информацията за една

...
Докато има хора, които предпочитат да подминават информацията за една
Коментари Харесай

Илиян Василев: С овчедушието си казваме на онези горе Крадете повече!

Докато има хора, които избират да подминават информацията за една корупция, която разяжда страната, и да се концентрират върху информатора, ще си останем слепи и небогати. Това написа в обществената мрежа Фейсбук дипломатът Илиян Василев с следващата си обява против статуквото. Днешния му коментар идва след изнесеното от Васил Божков изказване, че управяващите са му желали забележителна такса " успокоение " през последните няколко години.

" Да ви припомня - няма човек, който да не има вяра, че изнесеното е правилно. Прекалено ясно е разказано. Забележете това не оневинява Божков, само че колчем тази информация би трябвало да се осъзнае и да роди реакция у обществото, тук настава късото ", размишлява Василев.

" Два обстоятелството са безспорни - че това е законен бизнес, фиктивен от деятелен човек /друг въпрос е морал/ и второ, че аморалните и противозаконните дейности са от страна на Борисов, Горанов и сие. Дали осъзнаваме, че с това малоумие и примирителност все едно споделяме на тези " горе " - крадете, повече, всичко, ще ви се размине!? Не мисля ", разсъждава той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР